Hollywood-meikkitaiteilijan vinkki suomalaisnaisille: Käytä huulipunaa näin!

Nicki Ledermann meikkaa työkseen elokuvatähtiä. Suomalaisille vaaleille kasvoille Ledermann suosittelee maskaraa, huulipunaa ja sen sävyyn sopivia poskia.

Nicki Ledermann meikkaa työkseen elokuvatähtiä Hollywoodissa. Meikkitrendejä hän ei seuraa turhan tarkasti. Ledermannin mukaan meikkimaailma on monipuolistunut.

– Kyse ei ole yhdestä tyylistä, jota ihmiset kokeilevat: 1930- ja 1940 -luvuilla tyyli oli punahuulet, 1960-luvulla upeat silmänrajaukset, 1980-luvulla disko ja 1990-luvulla punk. Nykyisin kaikkia tyylejä on kaikkialla koko ajan, hän kuvailee.

– Nautin meikeissä siitä, kun ihmiset ilmaisevat omaa ainutlaatuista tyyliään tavalla, joka ei välttämättä ole trendikäs. Ystäväni käyttää hullua punaista huulipunaa, joka on tavallaan kammottava, mutta myös cool: se ei ole välttämättä kaunista, vaan statement. Rakastan sitä, kun ihmiset käyttävät meikkiä kannanottona.

Meikeissä Ledermann ajattelee, että vähemmän on yleensä enemmän.

– Ole, kuka olet, älä pelkää. Ole oma itsesi. On hullua, että meikkitaiteilija sanoo näin, koska teen meikkejä kaikki päivät. Henkilökohtaisesti en pidä siitä, kun ihminen on liian meikattu. Minulla on tyttäriä ja yritän opettaa, etteivät he käyttäisi liikaa meikkiä ja peittäisi kaunista ihoaan. Et halua piilottaa kauneutta, joka sinulla luontaisesti on. Käytä meikkiä kevyesti! Ledermann kuvailee.

Meikkivinkki suomalaisille

Suomalaisille vaaleille kasvoille Ledermann suosittelee maskaraa, huulipunaa ja sen sävyyn sopivia poskia.

– Suomalaiset ja kaikki pohjoismaiset naiset ovat upeita! Vähän maskaraa ja vähän huulipunaa, siinä kaikki, mitä tarvitsette. En käyttäisi valtavasti meikkiä, ellei kyseessä ole taiteellinen punkrock-henkinen nainen, joka haluaa ilmaista itseään meikillä. Siinä tapauksessa neuvoni on: anna mennä, Ledermann sanoo.

Talvilookiksi Ledermann suosittelee syvänpunaista huulipunaa ja vahvaa, mustaa maskaraa. Poskipunan sävyn saa sopimaan huuliin ovelalla kikalla.

– Ota vähän huulipunaasi ja sipaise sitä poskellesi, jotta värit sopivat yhteen. Se on vaalealle iholle upea look. Isoäitini teki niin. Olen saksalainen, vaikken ole kovin vaalea.

VIDEO: Näin teet utuisen silmämeikin


Maria Aarnio, maria.aarnio(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat