Tällainen on yhteys nenän koon ja peniksen pituuden välillä – jo miljoonat nähneet lääkärin hittivideon

Onko jokaisella miehellä oikeasti joskus erektio-ongelmia? 2:33
KATSO MYÖS: Onko jokaisella miehellä oikeasti joskus erektio-ongelmia?

Miljoonia someseuraajia omaava plastiikkakirurgi kertoi tilillään nenän koon ja peniksen pituuden välisestä yhteydestä.

Plastiikkakirurgi ja suoranainen sosiaalisen median tähti Anthony Youn jakaa TikTok-tilillään erilaisia lääketieteellisiä nippelitetoja. Hiljattain mies yllätti tai ilahdutti miljoonia seuraajiaan muistuttamalla, että miehen nenän koon ja peniksen pituuden välillä on yhteys, kertoo Mirror

Youn viittaa aiemmin tänä vuonna julkaistuun tutkimukseen, joka osoitti, että niillä miehillä, joilla oli suuri, noin 5,6-senttinen nenä mitattuna silmistä sieraimiin, todella oli suurempi peniskin – noin 13,42-senttinen. Jos nenä oli pienempi kuin 4,5 senttiä, venytetty penis oli korkeintaan 10,37-senttinen. Nenän koon ja velton peniksen pituuden välistä yhteyttä ei löydetty.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Youn muistuttaa tutkijoiden näkemyksestä siitä, että peniksen pituuteen ei vaikuta ikä, pituus tai kehonpaino, vaan se saattaa olla määritelty jo ennen syntymää.

Aiemmin on tutkittu muun muassa yhteyttä miesten sormien ja peniksen pituuden välillä.

Niitä, joita yhteys peniksen pituuden ja nenän koon välillä huolettaa, Youn lohduttaa muistuttamalla, että tämän tiedon perusteella esimerkiksi toimintasankari Hulk olisi varustettu hyvin pienesti. Toisaalta taas animaatiohahmo Butthead sitä vastoin omaisi isomman varustuksen.

Onko koolla väliä?

Younin videota on katsottu jo 7,3 miljoonaa kertaa. Seuraajia miehellä on sometilillään liki yhtä paljon: 7,2 miljoonaa. 

– Olen niin pahoillani Voldemortin puolesta, ivaili eräs kommentoija viitaten Harry Potterin velhomaailman nenättömään pahikseen. 

– Miksi luulette, että Hulk on vihainen jatkuvasti? vitsaili toinen.

Selvää on, etteivät tutkimustulokset tietenkään päde kaikkiin. Moni kommentoija ilmaisikin kokemustensa valossa, ettei tutkimuksen löytämä yhteys näy käytännössä. 

– Minulla on ensikäden tietoa siitä, ettei tämä ole aina totta, kommentoi eräs.

Siitä, onko peniksen pituudella loppujen lopuksi väliä, voi olla montaa mieltä. Miehiä oman varustuksen koko luonnollisesti huolettaa, vaikkei oman peniksen kokoon voi itse vaikuttaa. Erään pienen tutkimuksen perusteella voidaan väittää, että peniksen koolla on jonkun verran merkitystä – ainakin vähän ja ainakin joillekuille. Tutkimuksessa havaittiin, että 15 prosenttia lyhyempi penis vähensi naisten kokemaa kokonaisvaltaista seksuaalista nautintoa keskimäärin 18 prosentilla. Naisten vastauksissa oli kuitenkin yksilöllistä vaihtelua.

Vuonna 2015 The Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen tulokset paljastivat puolestaan, että naisille tärkein ominaisuus kumppanin peniksessä on sen ulkonäkö kaiken kaikkiaan.

Toiseksi tärkeimpänä asiana naiset pitivät tutkimuksen mukaan häpykärvoituksen ulkomuotoa. Näiden kahden tärkeimmän ominaisuuden taakse jäivät siittimen ihon kunto, peniksen paksuus ja terskan muoto. Vasta näiden ominaisuuksien jälkeen tuli peniksen pituus. Kenties miehiä huolettaakin naisten mielipide aivan turhaan?

Siihen, onko peniksessä seksin kannalta oleellisempaa pituus vai paksuus, on ottanut kantaa myös muun muassa aikuisviihdetähti Asa Akira.

Mitkä seksiasennot ovat vaarallisimpia? Katso video: 

Kolme vaarallisinta seksiasentoa 0:32

Lue myös:

    Uusimmat