Honda jätti parkkipaikalle "härskin jäljen" – taloyhtiö uhkasi sakoilla

Peruuttaminen parkkipaikalla 2:16
Osaatko peruuttaa parkkipaikalla?

Taloyhtiö yritti saada pariskunnan maksamaan parkkipaikalle jääneestä härskistä kuvasta.

Reddit-käyttäjä ReservoirKat kertoo erikoisen tarinan sivustolla. Käyttäjän mukaan hänen taloyhtiönsä uhkasi häntä sakoilla sellaisen asian vuoksi, johon hänellä ei ollut minkäänlaista kontrollia.

Tenneseeläinen Kathryn-niminen nainen kertoo Redditissä, että viikkoja aiemmin satoi "säälittävän vähän lunta", joka jäi hädin tuskin huurteeksi maan pintaan. Hänen mukaansa lunta oli juuri sen verran, että teillä tuli hieman ongelmia, mutta ei mitään vakavaa. Niinpä nainen itse ja hänen aviomiehensä menivät autoihinsa ja ajoivat töihin.

Hieman myöhemmin he saivat taloyhtiöltään sähköpostia, jossa heille ilmoitettiin sakoista.

– He eivät olleet erityisen tarkkoja aluksi, mutta sanoivat sen johtuvan lumesta ja autoistamme. Olemme hyvin hämmentyneitä. Sitä ei ollut tarpeeksi lapioitavaksi, kuten pian näette, Kathryn kirjoitti ennen tilannetta selittävän kuvan julkaisua.

"Honda jätti loukkaavan kuvan"

Muutamien edestakaisin läheteltyjen sähköpostien jälkeen, taloyhtiön edustaja lähetti pariskunnalle kuvan, jonka tarkoitus oli "kuvata ongelmaa". 

The Drive -sivusto sai käsiinsä taloyhtiön lähettämät sähköpostit. 

"Autonne, tarkemmin sanottuna Hondanne, jätti tämän loukkaavan kuvan maahan lähdettyänne", syytettiin yhdessä sähköpostissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Sähköpostin mukaan yksi asukkaista oli ottanut kuvan ilmeisesti peniksen muotoiseksi ajatellusta, lumihuurteen ympäröimästä jäljestä ja raportoinut siitä.

– Jos siristät silmiäsi, ja todella etsit sitä, okei, se tavallaan näyttää oudolta kuvalta miesten genitaalialueesta, The Drive -sivustolla pohditaan.

Kathryn ja hänen miehensä kieltäytyivät maksamasta 100 dollarin sakkoja Honda Insightin jättämästä peniskuvasta ja uhkasivat oikeustoimilla. Taloyhtiö jätti asian sikseen.

Kathrynilla on omien sanojensa mukaan ollut aiemminkin ongelmia taloyhtiön kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja