Hoida hiuksiasi samppanjalla! Näin toteutat ylelliset salonkihoidot kotona

Elle.com testasi huippusalongin jouluiset luksushoidot hiuksille ja laati niistä kotikonstein toteutettavat versiot. Hemmottele hiuksiasi näillä kotihoidoilla!

Ellen toimittaja hehkuttaa hiusguru Kyle Whiten Oscar Blandi -salongille kehittelemiä jouluisia hiushoitoja, joihin kuuluvat karkkitangon tuoksuinen hiushuuhde, munatotimainen hiusnaamio ja samppanjahuuhtelu. Parasta kuitenkin on, että näillä hoidoilla voi helliä hiuksia myös kotioloissa. Lue ohjeet!

1. Kirkastava karkkihuuhtelu


Tarvitset:

Kupillisen vettä
4 tippaa piparminttuöljyä

Miksi?

Tämä hoito raikastaa hiukset ja auttaa poistamaan hiuksiin kertyneitä tuotejäämiä ja kuolleita ihosoluja. Piparminttuöljy auttaa tasapainottamaan päänahan PH-arvoja. Se kihelmöi hieman ja siten kiihdyttää verenkiertoa päänahassa, mikä puolestaan auttaa hiuksia kasvamaan nopeammin.

Tee näin:

Hiero piparminttuhuuhdetta päänahkaasi pienissä osioissa. Levitä seos sitten hiuksiisi niiden koko pituudelta. Huuhtele hiukset huolellisesti ensin lämpimällä ja viimeiseksi kylmällä vedellä.

2. Munatoti tehohoito

Tarvitset:

Kaksi munaa
1 teelusikallinen vaniljaöljyä

Miksi?

Tämä proteiinirikas ja vitamiineja pursuava hoito kosteuttaa hiuksiasi juurta jaksain. Munat sisältävät A, D ja E vitamiineja, jotka tekevät hyvää hiuksille. Munan rasvahapot kosteuttavat ja hoitavat hiuksia jopa paremmin kuin tehokkain hoitoaine. Vaniljaöljy tuo kevyttä kosteutta ja tietysti ihanan tuoksun, jolla on aromaterapiassa rauhoittava vaikutus.

Tee näin:

Levitä munaseos hiuksiin juurista latvoihin ja peitä muovimyssyllä. Anna vaikuttaa 5-15 minuuttia. Pese hiukset lopulta shampoolla.

3. Samppanjahuuhtelu

Tarvitset:

Samppanjaa!

Miksi?

Samppanja saa erityisesti vaaleat kutrit loistamaan! Kullansävyinen kuohujuoma tuo esiin hiusten vaaleat sävyt, saa hiukset kiiltämään ja tuo tukkaan tuuheutta.

Tee näin:

Levitä kammalla juuri avattua samppanjaa pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä samppanja hienovaraisesti hiuksiin ja huuhtele huolella. Voit suihkuttaa samppanjaa myös suoraan hiusjuuriisi ennen föönausta, jolloin saat tukasta todella kuohkean!

Lähde Elle.com

Lue myös:

    Uusimmat