Hjallis Harkimo paljasti: Sydänkohtaus iski kesken rakastelun

Hjallis Harkimo  vieraili keskiviikkona Radio Novalla Antero Mertarannan isännöimässä Novan seitsemän oikein -ohjelmassa.

Radio Novalla vieraillut liikemies Hjallis Harkimo muisteli lähetyksessä läpikäymäänsä sydänkohtausta. Harkimo sai vuoden 2010 alussa sydänkohtauksen Etelä-Afrikassa.

Harkimon sairauskohtauksesta uutisoitiin laajasti Suomessa, mutta yllättäen Novan lähetyksessä kohtauksen synnystä tuli uusia tietoja.

– Olimme Afrikassa ja olimme safarilla jumalan selän takana. Siellä sain sydänkohtauksen. Kyllä sinä tiedät mistä suurin osa suomalaisista miehistä saa sydänkohtauksen. He saavat sen rakastelun yhteydessä, niin minullakin kävi, Harkimo paljasti Mertarannalle.

– Ongelma oli siinä, että minulla kesti 12 tuntia, ennen kuin pääsin leikkaukseen. Sydän vaurioitui siitä ja vasta vuosi sen jälkeen se palautui ennalleen. Nyt sydän on ennallaan, Hjallis kertoi lähetyksessä

Vakava sairastuminen sai työorientoituneen liikemiehen rustaamaan elämänsä uuteen kuosiin.

– Asenne elämään on muuttunut. Aloin syömään terveellisemmin ja laihduin 10 kiloa. Nuoret pojat tarvitsevat vielä isäänsä ja minun pitää elää niin, että he näkevät isänsä pidempään.

Kuuntele Harkimon koko haastattelu tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja