Hiphop-tähti osti upean asunnon – bilettäisitkö täällä?

Kanadalainen näyttelijä ja hiphop-artisti Drake osti hulppean kalifornialaiskartanon, jonka pääasiallinen käyttötarkoitus on ulkonäöstä päätellen bilevieraiden viihdyttäminen.

Kalifornian Hidden Hillseillä sijaitseva jättikokoinen lukaali on suunniteltu selkeästi vaiherikkaiden muusikkobileiden näyttämöksi. Vajaa kuusi miljoonaa euroa maksanut asunto on varusteluiltaan omiaan viihdyttämään 25-vuotiasta tähteä ja hänen ystäviään.

Asunnon patiolla on jättimäinen uima-allas laguuneineen, vesiputouksineen ja piilotettuine luolineen. Allasalueella on myös 24 metriä pitkä liukumäki. Suurikokoisesta pihapiiristä löytyvät uima-altaan lisäksi lentopallo- ja tenniskenttä, hevostalli sekä hevosurheilun mahdollistava rata. Kaiken lisäksi ulkosalla on myös mekaaninen rodeohärkä!

Huippuvarustelu ei luonnollisestikaan ulotu pelkästään ulkotiloihin, sillä tähti voi viihdyttää vieraitaan myös 24-paikkaisessa elokuvateatterissa tai videopeleillä varustetussa pelihuoneessa.

Sisätiloissa on myös kylpylä hierontastudioineen, keskiaikaista tyyliä jäljittelevä viinikellari sekä viinien maisteluun tarkoitettu oma huone. Lepäämään talon isäntä pääsee jättikokoiseen makuuhuoneeseen, jossa on luonnollisesti omat WC-tilat sekä mies- että naispuoliselle vieraalle.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja