Mainos

Himoksella varauduttu myrskyyn

Juhannuksen suurin festari Himoksella saattaa saada illan aikana niskaansa myrskyn tai ainakin vesisateen. Festarin järjestäjät ovat kuitenkin mahdolliseen myräkkään varautuneet mm. tuplaamalla esiintymislavojen rakenteet. Myös katoksia on tukevoitettu lisäämällä painoja, jotta tuuli ei pääse riepottelemaan.

- Lisäksi olemme antaneet henkilökunnalle ja turvapäälliköille ohjeet seurata tilannetta erityisen tarkasti, Himosfestivalsin promoottori Timo Isomäki mainitsee.

- Olemme myös varautuneet siihen, että keskeytämme konsertin, jos tilanne näyttää yleisön kannalta uhkaavalta. Viimeistään sitten, jos tavarat alkavat lennellä tuulen voimasta. Asiasta tiedotetaan äänentoistolaitteiden kautta eli kaikki kyllä pysyvät takuulla tilanteen tasalla.

Himoksen festareilla majoitutaan enimmäkseen telttoihin eli alueella ei ole katoksia tai muita suojaisia paikkoja myrskyn varalta. Järjestäjät toivovatkin, että vierailijat ovat huomanneet varautua mahdollisiin sateisiin omilla varusteilla.

- Festarin portit avautuvat kello 16, mutta jo nyt iltapäivällä väkeä on virrannut leirintäalueelle. Viime vuonna meillä oli noin 40 000 juhannusjuhlijaa ja saman verran odotetaan nytkin, promoottori Isomäki arvioi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.