Hilary Duffia ei ollut tunnistaa raikkaan luonnollisessa lookissaan – katso kuvat!

Näyttelijä Hilary Duffia ei ollut tunnistaa luonnolllisessa lookissa uuden komediasarjan yleisössä Hollywoodissa. Vaikuttaa siltä, että vahvaan silmämeikkiin tottunut näyttelijätär tavoittelee tätä nykyä entistä huomattavasti luonnollisempaa lookia.

Näyttelijä Hilary Duff, 24, vaikuttaa tuoreiden kuvien perusteella tehneen raikkaan tyylimuutoksen. Tumma silmämeikki ja räikeä huulipuna olivat kuin muisto vain, kun Duff poseerasi kameroille luonnollisessa lookissa.

Duffia ei ollut tunnistaa yleisön joukosta, sillä näyttelijätär on totuttu näkemään huomattavasti tummemmassa meikissä. Duff oli voimakkaan meikin sijaan korostanut päivettyneitä kasvojaan vaalealla poskipunalla ja luonnollisella huulipunalla. Yksinomaan ripsiväri oli pääosassa hänen silmämeikissään.

Duff synnytti esikoislapsensa viime maaliskuussa. Äitiys tunnetusti kasvattaa naista aina tavalla tai toisella. Duff vaikuttaakin kiinnittäneen erityishuomiota myös tyyliinsä merkittävän elämänmuutoksen myötä. Ei tosin ole mikään ihme, että jo lapsena näyttelijändebyyttinsä tehnyt Duff on päättänyt ottaa tyylillisesti askeleen luonnollisempaa – ja aikuisempaa – tyyliä kohti.

Jo lapsena näyttelijänuransa aloittanut Duff on jo vuosia viihtynyt silmissään erityisen tumma meikki. Etenkin näyttäviin ripsiin mieltynyt näyttelijätär on pitkään tunnistettu erityisen intensiivisestä katseesta punaisella matolla. Vahvat rajaukset ja teatraaliset ripset ovat jo vuosia luoneet Duffin kasvoilla intensiivisen vaikutelman.

Duff on jo vuosia ollut myös erityisen näyttävien punaisten huulipunien suurkuluttaja. Näyttelijättären huulilla on vuosien mittaan ihasteltu mitä herkullisempia punaisen sävyjä – Duff on kokeillut rohkeasti erilaisia huulipunasävyjä oranssinpunaisen ja pinkin välillä.

Liity AVAn faniksi Facebookissa!

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja