Hilary Duff on kuin kuka tahansa muukin tuore äiti – raskauskilot eivät karise hetkessä

Maaliskuussa 2012 synnyttänyt ensiäiti Hilary Duff ei ole monen julkisuuden henkilön tavoin lähtenyt pudottamaan raskauskilojaan ennätysmäisessä ajassa, vaan hehkuu onnea uudessa, kurvikkaammassa vartalossaan.

Maaliskuussa 2012 ensimmäisen lapsensa synnyttänyt yhdysvaltalainen 24-vuotias laulaja ja näyttelijä Hilary Duff on kuvien perusteella kuin kuka tahansa muukin äiti. NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa naimisissa oleva nainen ei monen julkisuuden henkilön tavoin ole karistanut raskauskilojaan ennätysmäisen huikeassa ajassa, vaan nauttii äitiyden iloista ja pojastaan Luca Cruzista.

Tähti on kuitenkin Twitter-kommenteissaan paljastanut urheilevansa jo tavalliseen tapaan ja kärsivänsä välillä äitiyden jälkeisistä ulkonäkökriiseistä. Monen vastasynnyttäneen tai kilojaan peittelevän äidin tavoin Duff ei ole turvautunut liian löysiin vaatteisiin, vaan osaa edelleen korostaa kurvejaan kauniisti ja pukea uuden vartalonsa kauniisti.

Kesäkuussa 2012 Duffin ensisynnytyksenstä on kulunut vasta kolme kuukautta, miltä tähti mahtaa näyttää vuoden kuluttua: onko raskauskiloja vielä jäljellä, vai onko hän jälleen hoikka itsensä?


Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Kuvat: Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja