Hiihto sai Kerttu Rissasen kauhistumaan – julkaisu ladulta huvittaa somessa: "Peura ajovaloissa"

5:18
Kerttu Rissanen joutui kohtaamaan viidakossa pelkonsa.

Hiihto ei liene Kerttu Rissasen lempilaji.

Entinen Salkkarit-tähti, joogaopettajaksi hiljattain valmistunut Kerttu Rissanen päätti tarttua perisuomalaiseen lajiin ja suunnata hiihtoladuille.

Laji pääsi mitä ilmeisimmin kuitenkin yllättämään Rissasen haasteellisuudellaan. Tilanteesta hän lisäsi koomisen kuvan Instagramiin

– Kävin hiihtämässä, Rissanen tiivistää humoristisen julkaisunsa.

Julkaisussa Rissanen katsoo kameraan jalat levällään ja kauhistunut ilme kasvoillaan. Myös somekansa otti kantaa tähden koomiseen poseeraukseen.

– Peura ajovaloissa, tiivistää eräs.

– Kuin pelästynyt pieni hiiri, sanelee toinen.

– Hyvä ilme, kirjoittaa kolmas.

Rissanen vietti joulun kahdestaan kotona avomiehensä Sami Uotilan kanssa, sillä Rissanen kertoi Instagramissa sairastuneensa koronaan. 

– Tuntuu et elämä on aika hyvällä radalla ja toivon, että ens vuonna pääsisi vielä enemmän toteuttamaan haaveita ja löytämään oman polun. Kaiken kaikkiaan jäi onnellinen olo kuluneesta vuodesta. Eli kiitos tästä vuodesta myös kaikki uudet ja vanhat ihanat ihmiset elämässäni. Hetken aikaa vielä joulufiilistelyä ja suklaata ja sit kohti uutta vuotta, Rissanen kirjoitti Instagramissa.

Rissanen näytteli Salatuissa elämissä Sanni Pohjosta vuosina 2014–2020. Hän kilpaili Nelosen Selviytyjät Suomi-ohjelmassa vuonna 2020 kuvatulla kaudella. Hän putosi ohjelmasta seitsemäntenä kilpailijana.

Rissanen on mukana Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -uutuusohjelman tammikuussa alkavalla kaudella.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja