Kerttu Rissanen ja Sami Uotila hempeässä yhteiskuvassa – "Kaiken kaikkiaan jäi onnellinen olo kuluneesta vuodesta"

5:18
Kerttu Rissanen joutui kohtaamaan viidakossa pelkonsa.

Kerttu Rissanen kertoo, että viime vuosi oli hänelle kiireinen ja ensi vuonna hän haluaa oppia suunnittelemaan arjen aikataulut paremmin.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja joogaohjaaja Kerttu Rissanen julkaisi hempeän yhteiskuvan avomiehensä, Salkkarit-tähti Sami Uotilan kanssa. Kuvassa Uotila suukottaa hellästi rakastaan otsaan.

Kuvan yhteyteen kirjoittamassa tekstissä Rissanen kertaa, mitä kaikkea tänä vuonna hänen elämässään on tapahtunut.

– Jumppaa, yogan harjoittelua, TV:n tekemistä, upeita kokemuksia, innostusta ja onnea, kiirettä ja väsymystä, somen tekemistä. Nää mahtui mun vuoteen ja on tosi kiitollinen olo kaikesta mitä päässyt tekee.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Joulun pariskunta vietti kahdestaan kotona, sillä Rissanen kertoi Instagramissa sairastuneensa koronaan. Rissanen kirjoittaa, että välillä hänellä oli todella kiire, mutta loppuvuosi meni rauhallisemmin, ja hän haluaa ensi vuonna oppia suunnittelemaan arjen aikataulut paremmin.

– Tuntuu et elämä on aika hyvällä radalla ja toivon, että ens vuonna pääsisi vielä enemmän toteuttamaan haaveita ja löytämään oman polun. Kaiken kaikkiaan jäi onnellinen olo kuluneesta vuodesta. Eli kiitos tästä vuodesta myös kaikki uudet ja vanhat ihanat ihmiset elämässäni. Hetken aikaa vielä joulufiilistelyä ja suklaata ja sit kohti uutta vuotta.

Rissanen on mukana Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -uutuusohjelmassa, joka alkaa MTV3-kanavalla mtv-palvelussa tammikuussa. Maailmalla suosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! on seikkailureality, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa. He joutuvat asumaan parhaimmillaan kuukauden ajan hyvin alkeellisissa olosuhteissa keräten rahaa hyväntekeväisyysvoittopottiin.

Rissanen joutui jättämään puolisonsa Suomeen ohjelman kuvauksien ajaksi.

– Meillä oli aika pitkäkin ero, kun Sami oli siinä lomalla ennen kuin lähdin. Olin siihen valmistautunut. Lähdin luottavaisin mielin. Sami oli ihana ja kannustava ja sain ihanaa kommenttia. Lähdin todella luottavaisin ja rohkein mielin.

Viidakosta palattuaan pari otti menetetyn ajan takaisin.

– Otettiin aikaa ja mentiin hotelliin ja syömään. Otettiin se aika, kun emme olleet pitkään aikaan tehneet mitään yhdessä, niin oli tosi kivaa.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja