Mainos

Hieman muodollista! Lapsen hauska palaveripyyntö naurattaa

Maailmassa, joka on täynnä loppumattomia ja tarpeettomia palavereita ja kokouksia, eräs lapsi on ymmärtänyt, miten kannattaa toimia.

Tia-niminen tyttö tiesi, mitä halusi, ja toimi vanhempiensa kanssa suoraan ja rehellisesti. Tia ei pelleillyt. Hän laati muistion otsikolla "re: nukkumaanmenoaika". Hän tiesi, että nukkumaanmeno on vakava keskustelunaihe, eikä hän ajatellut antaa mahdollisen rennon ja vapaahenkisen hetken pilata hänen mahdollisuuksiaan muuttaa valloillaan olevaa nukkumaanmenoaikaa. Nyt tarvittiin yhtä vakavahenkinen tilaisuus kuin, mitä käsittelyssä oleva aihe vaati.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Isälle ja äidille osoitetussa muistiossa luki: Haluaisin tavata teidät keskustellakseni muutoksista nukkumaanmenoajassani. Ilmoittakaa, milloin voisimme mahdollisesti tavata, kiitos."

Reddit-käyttäjä Sionn3039 julkaisi kuvan saatteella "Tyttöystäväni oli melko muodollinen lapsena". Kuva onkin jo joitain vuosia vanha. Tian nykyinen poikaystävä oli löytänyt sen selaillessaan tyttöystävänsä vauvakirjaa, ja päätti julkaista hauskan kuvan Imgurissa. Kuvaa on katseltu jo liki 700 000 kertaa.

Milloin äitiä pitää totella? Katso videolta suomalaislasten vastaukset:

Lähde: Mashable

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.