Herttuatar Meghanin muuttunut aksentti hämmentää – häivyttääkö kuninkaallinen amerikkalaisuuttaan?

Harry ja Meghan sanoivat tahdon 1:19

Herttuatar Meghanin aksentti herättää kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. 

VIDEO: Harry ja Meghan sanoivat tahdon

Herttuatar Meghanin 14. kesäkuuta Cheshiressa tavannut nainen jakoi Twitterissä hellyttävän videon hänen ja kuninkaallisen kohtaamisesta ja lyhyestä keskustelussa. Video on herättänyt sosiaalisessa mediassa erittäin paljon keskustelua, sillä monien mielestä amerikkalainen herttuatar puhuu videolla brittiläisellä aksentilla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Amerikkalainen herttuatar Meghan ja Iso-Britannian prinssi Harry menivät naimisiin 19. toukokuuta St. Georgen kappelissa.

Video on herättänyt kommentteja sekä puolesta että vastaan. Monet kommentoijat ovat sitä mieltä, että on hyvin luonnollista, jos toiseen maahan muuttava ihminen omaksuu uuden kotimaansa puhetyylin. 

– Ihmiset, jotka pyörittävät silmiään, eivät todennäköisesti ole muuttaneet tai viettäneet paljon aikaa toisessa maassa ennen. Tämä ei ole hullua, enkä usko sen olevan teennäistä, eräs käyttäjä tiivisti ajatuksensa Twitterissä. 

Toiset käyttäjät sen sijaan ovat skeptisiä herttuattaren uuden puhetyylin suhteen. 

– Meghan Markle on hieman teennäinen feikin brittiaksenttin kanssa. Mutta jos itsestäni tulisi brittiläinen kuninkaallinen, näkisitte minut toisena päivänä huutelemassa "pip pip cheerio". 

Jotkut kommentoijat ovat taas sitä mieltä, ettei herttuattaren aksentti ole muuttunut millään tavalla. 

– Brittiaksentiksi sanovat... se on hyvin maailmaa nähnyt amerikkalainen aksentti. 

– Aksentit eivät ole biologisia, ne ovat kulttuuripohjaisia ja jotain minkä voit omaksua minne vain menetkin, jos olet todella syvästi vakiintunut sinne.  

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat