Herttuatar Meghan sisällytti yksityiseen hääpuheeseensa erityismaininnat kuningatar Elisabetille ja prinssi Charlesille – tällaisista asioista hän heitä kiitti

1:19
Harry ja Meghan sanoivat tahdon vuonna 2018

Kirjailijat jakoivat yksityiskohtia siitä, millaisen puheen herttuatar Meghan piti hänen ja prinssi Harryn häissä.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan avioituivat toukokuun 19. päivä vuonna 2018. Herttuapari vihittiin Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa, jonka jälkeen juhlavieraille järjestettiin yksityinen juhlatilaisuus Frogmore Housessa Windsorissa.

Yksityisessä juhlatilaisuudessa herttuatar piti perinteistä poiketen hääpuheen. Herttuaparista kertovan Finding Freedom -elämäkerran kirjoittaneiden Carolyn Durandin ja Omid Scobien mukaan Meghanin hääpuhe sisälsi muutamia erityismainintoja prinssi Harryn perheenjäsenille.

– Morsian käytti hetken mikrofonin ääressä ilmaistakseen kiitoksensa kuningattarelle siitä, että tämä toivotti hänet lämpimästi tervetulleeksi alusta alkaen. Charles sai oman kiitoksensa siitä, että tämä täytti (Meghanin) isän roolin saattaessaan hänet alttarille, elämäkertakirjailijat paljastivat.

Kirjailijoiden mukaan herttuatar kiitti prinssi Charlesia myös siitä, että tämä oli auttanut Meghanin äiti Doria Raglandia vieraassa ympäristössä. Puolisonsa sukulaisten lisäksi herttuatar kiitti puheessaan myös omaa äitiään tämän tuesta ja viisaudesta.

– Suurin osa kehuista ​​meni kuitenkin Harrylle, jonka kanssa hän oli päätynyt yhteen sattumalta ja joka jatkoi hänen kaikkien odotustensa pirstaloittamista, kirjailijat lisäsivät.

Harryn ja Meghanin rakkaustarina sai alkunsa, kun parin yhteinen tuttu järjesti heidät sokkotreffeille vuonna 2016. Prinssi kertoi viime vuonna podcast-haastattelussa, kuinka pitkälle hän ja Meghan aikoinaan menivät pitääkseen orastavan romanssinsa piilossa julkisuudelta.

– Ensimmäisen kerran, kun Meghan ja minä tapasimme jotta hän tulisi luokseni, tapasimme supermarketissa Lontoossa ja teeskentelimme, ettemme tunteneet toisiamme. Tekstailimme toisillemme hyllyvälien toisilta puolilta, hän kertoi.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja