Mainos

”Herranpieksut mikä laite” – tämä seksilelu on suomalaisnaisten kestosuosikki

Jotain uutta makuuhuoneeseen? Vinkki, joka sopii sekä sooloseksiin että pariskunnille

Kotiin eristäytyminen ja lisääntynyt vapaa-aika näkyy joissain parisuhteissa vilkkaampana seksielämänä. Sinkkujen keskuudessa taas sooloseksin määrä on kasvanut.

Vallitseva poikkeustilanne on pakottanut suomalaiset viettämään enemmän aikaa kotona. Siinä missä pariskuntien yhteinen aika on lisääntynyt, ovat sinkut aikaisempaa enemmän yksikseen.

Seksivälineitä myyvällä Kaalimato-verkkokaupalla oli käynnissä verkkokysely kotiin eristäytymisen vaikutuksista suomalaisten seksielämään. Vastausten perusteella pariskuntien kohdalla tilanne näyttäisi olevan kahtia jakautunut.

– Niillä, joilla seksielämä oli jo ennen koronaepidemiaa vilkasta, se näyttää parantuneen entisestään. Sitten taas niillä, joilla on ollut ennestään haasteita parisuhteen ja seksielämän kanssa, on uusi tilanne korostanut ongelmia, Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen kuvailee vastauksista tekemiään huomioita.

Sinkkujen kohdalla taas sooloseksin määrä on kyselyn mukaan kasvanut.

– Lisääntynyt aika ja tietynlainen tylsistyminen saa aikaan sen, että elämään haetaan piristystä ja jännitystä. Seksilelut ovat tähän yksi hyvä keino, Lavikainen analysoi.

Yksi tuote, joka sopii hyvin niin sooloseksiin kuin pariskuntien välisiin leikkeihin, on Satisfyer Pro 2 – Next Generation -klitoriskiihotin. Se kuuluu Kaalimato.comin suosituimpiin tuotteisiin ja sopii erittäin hyvin myös naisille, joilla on vaikeuksia saada orgasmi.

– Monet ovat saaneet siitä paljon apua, jos muuten orgasmin saamisessa kestää todella kauan tai sitä on vaikea saada ollenkaan. Tämän laitteen teknologia on vähän erilainen kuin yleensä, eli siinä syntyy alipaine, joka imee klitorista, Lavikainen kuvailee.

Satisfyer Pro 2 -Next Generation on juuri nyt tarjouksessa ja sen hinta on vain 39,90 euroa. Pääset ostoksille tästä

Samasta välineestä on saatavilla myös niin ikään suosittu vibration-malli, jonka hinta on 49,90 euroa.

Koukuttava vekotin

Asiakkaiden kommentit sekä testiryhmäläisten kirjoittamat arviot puhuvat puolestaan siitä, että Satisfyer Pro 2 toimii. Sitä voi käyttää sooloseksissä, esileikissä tai yhdynnän aikana ja sen on kuvailtu tuottavan erittäin voimakkaan orgasmin tai jopa useita orgasmeja putkeen.

"Testijakson aikana käytin Satisfyer Pro 2 - Next Generationia lähes päivittäin kahden viikon ajan, melkoinen piristys siis ollut makuukammarin puolelle. Akunkesto on loistava, 2 viikon testin aikana olen ladannut laitteen yhden kerran. Laitteen puhdistus on myös mukavan helppoa ja vaivatonta", kuvailee testiryhmään kuuluva nimimerkki Kolmekymppinen pariskunta.

"Herranpieksut, mikä laite! En usko tulleeni koskaan näin kovaa! Oikeaa kohtaa piti ensimmäisellä kerralla hetki etsiä, mutta se oli menoa sitten. Koukuttava vekotin, kun ei puuduta tai "tuhoa" klitorista, vaan uutta orgasmia voi lähteä hakemaan melkein heti perään. Orgasmit ovat tajunnanräjäyttäviä ja ne vaan kestää, kestää ja kestää! Tästä en luovu”, tuotteen asiakasarvosteluissa puolestaan kirjoitetaan.

Lavikaisen mukaan Satisfyer Pro 2 on saanut myönteistä palautetta myös parisuhteissa olevilta miehiltä, vaikka onkin naisille suunnattu väline.

– Jotkut miehet ovat kiitelleet sitä, että heidän ei tarvitse enää kokea paineita orgasmin tuottamisesta kumppanilleen. Teettämiemme kyselyiden mukaan etenkin miehet kiihottuvat nähdessään kumppaninsa nauttivan, joten siinä mielessä Satisfyer Pro 2 edistää myös miehen kiihottumista.

Jotain kertoo myös se, että tuotteen tilausmäärät ovat jatkuvasti kasvussa. Kaalimato.comin toimitusjohtaja Mikko Rosén kertoo, että siinä missä viime vuonna sitä myytiin 40 000 kappaletta, on tänä vuonna jo tähän mennessä myyty jo noin 55 000 kappaletta.

Kiireetöntä aikaa suhteelle

Annukka Lavikainen kehottaa etenkin pariskuntia ottamaan lisääntyneestä kotonaolosta mahdollisuuksien mukaan kaiken irti. Hän painottaa kuitenkin, että ihmisten tilanteet ovat hyvin erilaisia ja ymmärtää, että esimerkiksi lasten jatkuva kotona olo voi tuoda omat haasteensa seksielämään.

– Nyt kun harrastukset ovat poissa ja töitäkin mahdollisesti vähemmän, voi olla hyvä mahdollisuus panostaa yhteiseen parisuhdeaikaan ja ehkä kokeilemaan jotain uutta ja erilaista. Toisen kohtaaminen ja läsnäolo ilman kiirettä on tärkeää ja voi auttaa myös mahdollisiin ongelmiin. Tämä on hyvää aikaa tutkiskella ja kehittää suhdetta, hän neuvoo.

Lisääntynyt kotonaolo ja kokeilunhalu näkyy Kaalimato.comissa tilausmäärien kasvuna kaikissa tuoteryhmissä. Tuotteet on helppo tilata postin noutopisteeseen tai suoraan kotiovelle, ja toimitus on nopea. Ennen kello 14 tehdyt tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana.Lue myös:

    Uusimmat