"Herranjestas" – Arsenal tötöili, Harry Kane kuritti

Arsenal-puolustajan kömpelö rike kostautuu: Harry Kane naulaa Bayernin johtoon rangaistuspotkusta 2:34
Arsenalin keskuspuolustus tunaroi huolella – Harry Kane naulaa rangaistuspotkusta Bayern Münchenin vierasjohtoon.

Bayern München onnistui nousemaan tappioasemasta johtoon Arsenalin vieraana jalkapallon Mestarien liigan puolivälieräavauksessa.

Lontoolainen kotijoukkue Arsenal johti matsia Bukayo Sakan 12. minuutilla tälläämällä maalilla. Arsenalia nuoruusvuosinaan edustanut Bayernin Serge Gnabry kuitenkin tasoitti kuuden minuutin päästä.

32. minuutilla verkko puolestaan heilui, kun Harry Kane kuritti isäntiä rangaistuspotkusta.

Arsenalin keskuspuolustus tötöili rangaistuspotkuun johtaneessa tilanteessa urakalla, mitä MTV Urheilun selostaja Tuomas Virkkunen saattoi vain päivitellä.

– Herranjestas Arsenalia, Virkkunen myös päivitteli tapahtumia.

Näet rangaistuspotkuun johtaneen tilanteen ja rangaistuspotkusta syntyneen maalin ylälaidan videolta.

Puoliajalle siirryttiin Bayernin 2–1-vierasjohdossa.