Herkullisista resepteistään tunnetulta Vappu Pimiältä yllättävä paljastus vappumunkeista: "Voin niin pahoin, että meinasin yrjötä"

Vappu ja Marja Live palaa ruutuihin uusin jaksoin! 5:02
Vappu Pimiä ja Marja Hintikka paljastavat Vappu ja Marja Liven ikimuistoisimmat hetket

Juontaja Vappu Pimiä viettää tällä kertaa vappua mökillä perheensä kanssa, kun korona pakotti perumaan hääpäivämatkan.

Juontaja Vappu Pimiä nähdään vappuaaton iltana ruudussa yhdessä Marja Hintikan kanssa Vappu ja Marja Livessä. Ohjelma kuvataan tavallisesti suorana, mutta tällä viikolla kuvaukset hoidettiin poikkeuksellisesti jo ennakkoon.

– Emme tee näin yleensä ikinä. Vappuaatto ei ole koronatilanteen takia samanlainen kuin normaalisti, mutta vieraiden saaminen paikalle vappuaaton iltana voisi joka tapauksessa olla hankalaa, kun ihmiset viettävät vappua kuitenkin tahoillaan, Pimiä kertoi MTV Uutisille keskiviikkona.  

Pimiälle vappu on ikimuistoista aikaa, sillä hän ja puoliso Teemu Huuhtanen avioituivat seitsemän vuotta sitten juuri vappuaattona.

Juontaja kertoo, että sekä hääpäivää että vappua vietetään tällä kertaa perheen kesken mökillä, kun koronavirus sotki alkuperäiset suunnitelmat. Pariskunta on useampana vuonna tehnyt hääpäivän aikaan lyhkäisen reissun kahdestaan.

– Meidän piti nyt olla Roomassa ystävien kanssa, mutta nyt sattuneesta syystä ei olla. Nyt ollaan sitten ihan perheen kesken mökillä. Korkataan varmaan hyvä pullo skumppaa ja muistellaan seitsemän vuoden takaisia tunnelmia, Pimiä kertoo.

Pimiä tunnetaan juontajana, mutta myös herkullisista resepteistään. Vapun menu on kuitenkin hyvin perinteinen ja rento, eikä kaikkea ole tarkoitus tehdä itse alusta loppuun.

– Nakkeja ja perunasalaattia on ehdottomasti oltava, mutta munkkeja en enää paista itse, hän paljastaa.

Päätöksen taustalla on epäonninen sattuma vuosien takaa, jolloni Pimiä odotti kuopustaan.

– Kerran paistoin, kun odotin Selmaa. Söin vahingossa raakaa munkkia ja voin niin pahoin, että meinasin yrjötä. Ostan siis munkit valmiina, samoin siman. 

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla torstaisin kello 21! 

Lue myös:

    Uusimmat