Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Herkkuja nektariinista

Nektariiniherkkuja
NektariiniherkkujaCopyright MTV Oy 2004
Julkaistu 18.08.2004 06:00(Päivitetty 18.08.2004 12:18)

Nektariinitatin (8 annosta)

  • 1 pkt valmista voitaikinaa
  • 8 nektariinia
  • karamelli:
  • 300 g sokeria
  • 2 rkl voita
  • 75 g vettä

Mittaa karamellin aineet kattilaan ja keitä karamelliksi. Kaada karamellia annosvuokiin tai isoon piirakkavuokaan ja lado päälle lohkotut nektariinit. (Tässä vaiheessa voit jo käyttää hedelmät ja karamelliseoksen 200 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.) Painele tiiviisti hedelmien päälle taikinalevyt. Jatka paistamista kunnes taikinapinta on kauniin kullanruskea, n. 10-15 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Nektariinikompotti

  • 1 kg nektariineja
  • 800 g vettä
  • 800 g sokeria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • tähtianiksia
  • vaniljatanko

Pese ja lohko nektariinit. Kiehauta sokeri, vesi, sitruunamehu, anikset ja halkaistu vaniljatanko. Lisää nektariinilohkot. Anna kiehua n. 3 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa. Tai hieman makeutetun mascarpone- juuston kera.

Reseptit: Mira Joutsen / Kakkugalleria

Lisää aiheesta:

Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • 18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • 17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • 14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."