Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Herkkuja nektariinista

Nektariiniherkkuja
NektariiniherkkujaCopyright MTV Oy 2004
Julkaistu 18.08.2004 06:00(Päivitetty 18.08.2004 12:18)

Nektariinitatin (8 annosta)

  • 1 pkt valmista voitaikinaa
  • 8 nektariinia
  • karamelli:
  • 300 g sokeria
  • 2 rkl voita
  • 75 g vettä

Mittaa karamellin aineet kattilaan ja keitä karamelliksi. Kaada karamellia annosvuokiin tai isoon piirakkavuokaan ja lado päälle lohkotut nektariinit. (Tässä vaiheessa voit jo käyttää hedelmät ja karamelliseoksen 200 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.) Painele tiiviisti hedelmien päälle taikinalevyt. Jatka paistamista kunnes taikinapinta on kauniin kullanruskea, n. 10-15 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Nektariinikompotti

  • 1 kg nektariineja
  • 800 g vettä
  • 800 g sokeria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • tähtianiksia
  • vaniljatanko

Pese ja lohko nektariinit. Kiehauta sokeri, vesi, sitruunamehu, anikset ja halkaistu vaniljatanko. Lisää nektariinilohkot. Anna kiehua n. 3 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa. Tai hieman makeutetun mascarpone- juuston kera.

Reseptit: Mira Joutsen / Kakkugalleria

Lisää aiheesta:

Joulukonvehteja ja -makeisia jopa puolet halvemmalla kaupasta – tiesitkö tämän kikan?Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemminVäitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseenSuperkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikasta
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:47
    Makeiset

    Joulukonvehteja ja -makeisia jopa puolet halvemmalla kaupasta – tiesitkö tämän kikan?

  • Eilen19:02
    Halpa vs. kallis

    Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"

  • Eilen17:32
    Influenssa

    THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemmin

  • Eilen16:45
    Nuoret

    Väitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseen

  • Eilen15:34
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"