Herkkä Linda joutuu äärirajoille Unelmaduuni Australiassa -sarjassa eikä oksennus ole kaukana: ”En mä voi olla täällä töissä, jos tulee tämmöinen olo”

0:29
Katso esimakua kauden toisesta jaksosta!

Unelmaduuni Australiassa -sarjassa Linda joutuu poimimaan farmityössään myös kuolleiden kanojen raatoja. 

Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa tutustutaan neljään suomalaisnuoreen, joilla on haaveena hauska seikkailu maailman toisella puolella ja huoleton työ auringossa. Ikimuistoinen reissusta tuleekin, mutta ei ehkä ihan sillä tavoin kuin nuoret kuvittelevat.

Yksi kauden tähdistä on 22-vuotias Linda. Cheerleader ja bilekuningatar Linda kohtaa valtaisalla kanafarmilla tehotuotannon raadollisuuden ja tämä saa herkän tytön romahtamaan henkisesti.

Kauden toisessa jaksossa Linda joutuu poimimaan farmityössään pellolta myös kuolleiden kanojen raatoja. Herkkä Linda joutuu äärirajoille eikä oksennus ole kaukana.

– En mä voi olla täällä töissä, jos tulee tämmönen olo ja voin huonosti, hän pohtii jaksossa. 

Linda kertoi elokuun alussa MTV Uutisten haastattelussa tehtävien tulleen täytenä yllätyksenä. 

– Siinä kyllä herkistyin, kun näin, mihin olen joutunut.

– Kanojen, munien ja työnmäärä tuntui raskaalta. Olosuhteet, jossa asuttiin ja se, että ihmiskontakteja ei juuri ollut, niin kyllä siinä tuli ikävä omaa työtäni täällä Suomessa, Linda naurahtaa.

5:57

Unelmaduuni Australiassa -ohjelman koko kausi julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 31.8. Jaksoja on yhteensä 10. Ohjelma nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja