Henkeäsalpaava otos: Valokuvaaja löysi vihdoin parin, jonka kosintahetken sattumalta kuvasi

Amerikkalaisvalokuvaaja etsi aiemmin sosiaalisessa mediassa pariskuntaa, jonka kosinnan sattui tallentamaan. Nyt pari on löytynyt!

"Twitter, apua! En tiedä, ketä nämä kaksi ovat, mutta toivon, että tämä saavuttaa heidät. Otin tämän Taft Pointilla Yosemiten kansallipuistossa lokakuun 6. päivänä 2018."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kerroimme aiemmin valokuvaaja Matthew Dippelistä, joka etsi Twitterissä pariskuntaa, jonka herkän hetken oli onnistunut sattumalta kuvaamaan. 

Mies oli käymässä Kaliforniassa sijaitsevassa Yosemiten kansallispuistossa, kun hän sai napattua kuvan kallionkielekkeellä tapahtuneesta kosinnasta.

Alla olevalla videolla kosinta, jota kosittava ei meinannut aluksi edes huomata (artikkeli jatkuu videon alla):

Nyt valokuvaaja on löytänyt pariskunnan.  Matthew kertoi Twitterissä, että kuvassa hempeilevät Charlie ja hänen kihlattunsa Melissa. Pariskunta asuu Kalifornian Alhambrassa.

Valokuvaajan mukaan hän oli onnistunut kuvaamaan pariskunnan toisen, erityisemmän kosinnan, kuten sulhanen oli asian ilmaissut.

Taft Point -niminen kallionkieleke on suosittu kosinta- ja kuvauspaikka, mutta myös vaarallinen sellainen.  Vasta hiljattain eräs pariskunta putosi kuolemaansa kyseiseltä paikalta.

Lue myös:

    Uusimmat