Onko tässä yksi kauneimmista kosintakuvista ikinä? Valokuvaaja sattui tallentamaan koskettavan hetken: "Olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan"

Kaikkien aikojen kosinta Helsinki-Vantaalla: morsian vastasi kyllä ja puhkesi kyyneliin 9:30

Amerikkalaisvalokuvaajan onnistui tallentaa henkeäsalpaava kuva romanttisesta hetkestä.

Katso toinen upea kosinta yllä olevalta videolta!

Michiganilainen valokuvaaja Matthew Dippel oli käymässä Kaliforniassa sijaitsevassa Yosemiten kansallispuistossa, kun hän pääsi todistamaan täydellistä hetkeä. 

Ystäväänsä odotellut 24-vuotias Matthew huomasi pariskunnan kallionkielekkeellä.

– Olin onnekas, ja olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Odottelin jo ystävääni, joten minulla oli kaikki asetukset kamerassani valmiina. Kun huomasin, mitä tapahtui, aloin vain ottaa kuvia, Matthew kertoo Today-sivustolle.

"Toivon, että he näkevät kuvan"

Henkeäsalpaavan kosintakuvan ottanut Matthew etsii Twitterissä pariskuntaa, jonka kihlautumisen tuli tallentaneeksi. Hän kertoo yrittäneensä juosta paikalle tilanteen jälkeen löytääkseen parin – siinä kuitenkaan onnistumatta.

"Twitter, apua! En tiedä, ketä nämä kaksi ovat, mutta toivon, että tämä saavuttaa heidät. Otin tämän Taft Pointilla Yosemiten kansallipuistossa lokakuun 6. päivänä 2018."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Matthew'n twiitillä on jo yli 343 000 tykkäystä ja yli 160 000 uudelleentwiittausta. Miehen mukaan Taft Point on suosittu kuvauspaikka, joten pariskunta voi olla mistä päin maailmaa tahansa.

– Toivon, että he näkevät kuvan, mutta maailmassa on niin paljon ihmisiä, että kukapa tietää?

Ainakaan vielä pariskuntaa ei ole löytynyt.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat