Mainos

Hemmottele äitiä kaunistavalla lahjalla

Nämä äitiä ilahduttavat ja kaunistavat hemmottelulahjat nostattavat varmasti hymyn huulille.

Äidit ovat naisia, ja naiset arvostavat kaikkea kaunista – erityisesti, kun kyseeseen tulee heidän oma kauneutensa ja sen ehostaminen. Ehkä jättää kirjahyllyjen koristeet hankkimatta ja tarjota äidille potkun itsetunnonparannusta kaunistavan lahjan muodossa!

Kauneudenhoito kotona

Tee äitisi päivästä stressitön ja järjestä hänelle spa-hetki kotona. Pienellä ripauksella mielikuvitusta löydät joko omista tai äidin purkkiarmeijoista hemmotteluhetkeä varten tuotteet – tai voit loihtia ne vaikkapa kotikeittiösi kaapeista. Varaa tuotteiden lisäksi paljon aikaa ja äidille mukava paikka olla lämpimien vilttien alla pötköllään vaikkapa sohvalla tai sängyllä. Pyyhkeillä pidät äidille kasvohoitoa antaessasi ympäristön kuivana.

Kauneushoito äidin kanssa sisältää lisäksi toisen lahjan: äidin ja tyttären välisen hetken, jota arvokkaampaa lahjaa tuskin on olemassakaan.

Meikkiarsenaali päivitykseen

Päivitä rakkaan äitisi meikkiarsenaali tälle vuosikymmenelle. Jos hän on perillä kevään ja kesän trendikkäistä väreistä ja uusista, myös aikuista naista pukevista tuotteista, voit aina hankkia hänelle laadukkaat siveltimet tai vaikkapa puuterivipan. Jos matti väijyy kukkarossasi, voit myös ehdottaa, että meikkaisit äitienpäivän kunniaksi äitisi trendikkäästi ja nuorekkaalla vivahteella – jospa hän saisi vaikka vinkkejä meikkiinsä sinulta?

Tuoksulahja äidille

Vaikka hajuvesi onkin klassinen lahja naiselle, ei se tarkoita sitä, että se olisi huono vaihtoehto: hajuvesiähän ei voi olla ikinä liikaa, kun jokainen kruunaa eri tilanteen ja tunnetilan! Tiedätkö jo mikä on äitisi suosikkituoksu? Mitkä ovat kauden trendikkäimmät tuoksut? Jos et ole varma, älä hanki liian suurta pulloa tai voimakasta tuoksua.


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja