Helsingissä nähdystä törkytaklauksesta sanktio – Winnipeg-hyökkääjälle kahden ottelun panna

Winnipeg Jetsin Brendan Lemieux on saanut NHL:ltä kahden ottelun pelikiellon Helsingissä pelatussa Florida Panthers-ottelussa nähdystä taklauksestaan.

Lemieux taklasi Helsingissä pelatussa ottelussa Florida Panthersin Vincent Trocheckia päähän sääntöjen vastaisesti.

Lemieuxin taklaus napsahti ikävästi Trochekin kypärään ottelun toisessa erässä. Floridan MacKenzie Weegar haastoi Lemieuxin tilanteen jälkeen tappeluun. Winnipeg-hyökkääjälle tuomittiin tilanteesta 5+10 minuutin rangaistus.

Florida ja Winnipeg pelasivat Helsingissä viime viikolla kaksi NHL-ottelua. Ensimmäinen ottelu päättyi Winnipegin 4-2-voittoon. Toisessa ottelussa oli Floridan vuoro juhlia lukemin 4-2.