Helsingin herra nähdään myös AVAlla

MTV3-kanavan kevään huippu-uutuutena nähdään raikkaalla otteella toteutettu draama Helsingin herra. Ohjelma starttaa tiistaina 7.2.2012 kello 21.00. AVAlla ohjelmaa voi seurata keskiviikkoisin klo 22.00.

Olipa kerran tähtiartistin ja kadunmiehen erikoinen ystävyys. Maan suosituin iskelmä-pop-artisti Maisa ja työtön Markku kohtaavat Helsingin yössä - vahvasti skandaalin käryisissä merkeissä. Tästä saa alkunsa lahjonnan ja kiristyksen värittämä tuttavuus, joka saa pian myös kipinöivän romanssin sävyjä.

Sarjaa tähdittää upea Iina Kuustonen, joka pääsee roolissaan käyttämään myös suvereenia lauluääntään. Iikka Forss puolestaan tekee koskettavan ja sympaattisen roolin oman ylpeytensä puolesta taistelevana miehenä. Pääkaksikkon ympärillä hyörivät muun muassa huippukiinnostavat Malla Malmivaara, Antti Luusuaniemi ja Satu Silvo.

Helsingin Herran ohjaavat kiitetty ja moneen kertaan palkittu Aleksi Salmenperä sekä Ruotsissa ja Suomessa hienoa uraa tehnyt Anders Engström. Sarjan konseptin on luonut ja sen pääkirjoittajana toimii Mikko Pöllä ja tunnusmusiikista vastaa Chisu.

Helsingin Herran MTV3:lle tuottaa mm. Helppo elämä -menestyssarjasta tunnettu Moskito Television. Käsikirjoittaja Mikko Pöllä, tuottaja Tarja Ahava, vastaavat tuottaja Roope Lehtinen.

Helsingin herra AVAlla 7.2. alkaen keskiviikkoisin klo 22.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja