Helppo marenkikakku 28.7.2000

toim. Ari Malmberg
Huomenta Suomen ruokaosuudessa vieraana Kaarina Suonperä, jonka kertoo vinkkejä kesäpöydän koristeluun ja vinkkejä helppoon jälkiruokatarjoiluun.

3 levyä marenkia
(tai pieniä marenkeja noin 150 g)
1 prk maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
n. 1/2 l mansikoita ja 2 dl puolukoita
TAI n. 1/2 dl vadelmia ja
2 dl punaisia viinimarjoja sokeria)

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka ja puolukat tai viinimarjat keskenään ja mausta seos tarvittaessa sokerilla. Lisää kermavaahto rahka-marjaseokseen. Kokoa kakku laittamalla marenkia ja rahkaseosta kerroksittain. Koristele lopuksi mansikoilla tai vadelmilla.

Lue myös:

    Uusimmat