Mainos

Helpot pääsiäisviinerit

Pakastetaikinasta on helppo tehdä viinereitä! Leikkaa hieman sulaneet voitaikinalevyt neliöiksi, voitele, koristele raesokerilla ja halutessasi mantelirouheella ja laita keskelle hedelmäpaloja. Saat leivonnaisiin vaihtelua lisäämällä niihin hedelmäpalojen lisäksi nokareen juustoa, esim. sinihome- tai sitruunatuorejuustoa.

Helpot pääsiäisviinerit

10 kpl

  • 1 pkt voitaikinalevyjä (500 g)
  • 1 kananmuna
  • 1 dl mantelirouhetta
  • 1 dl raesokeria
  • 1 iso tlk säilykepersikoita
  • 1 tlk punaisia säilykekirsikoita

Jaa hieman sulaneet taikinalevyt kahtia. Nosta taikinaneliöt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi. Voitele neliöt munalla, ripottele päälle kauttaaltaan mantelirouhetta ja raesokeria. Laita jokaiselle neliölle viipaloitu persikan puolikas ja kirsikka. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kauniin värisiksi. Vaihtelua saat laittamalla persikkaviipaleiden alle hieman paistonkestävää marmeladia, marsipaania tai sinihomejuustoa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.