Helmarit aloitti kautensa murskavoitolla MM-kisakävijästä – teinitähti Oona Sevenius iski hattutempun

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue Helmarit jatkoi keskiviikkona uuden pelikauden alkajaisiksi siitä, mihin viime vuonna jäi. Helmarit murskasi Espanjassa valmistavassa maaottelussa Filippiinit 4–0.

Vaikka Filippiinit pelasi viime kesänä MM-turnauksessa, viime vuoden 13 maaottelustaan 11 voittaneen Suomen selvä paremmuus kävi ilmi.

Helmarien maalitilin avasi 24. minuutilla laukauksellaan 19-vuotias hyökkääjä Oona Sevenius. Nelisen minuuttia myöhemmin toppari Eva Nyström pukkasi Olga Ahtisen laukomasta kulmapotkusta 2–0.

Italian Comossa pelaava Sevenius viimeisteli kolmen maalin hattutemppunsa avauspuoliajan lopussa ja toisen puoliajan puolivälin jälkeen.

Suomi kohtaa Espanjan-leirinsä lomassa kansainvälisen turnauksen avausottelussaan lauantaina välierässä Slovenian.