Hellyttävät tervehdykset! Maajussit lähettävät vinkkinsä rakastuneille Tuomolle ja Marjolle: "Osa parisuhdetta on olla tanssin vietävänä"

Maajussille morsian -ohjelman maajussit antavat neuvonsa rakkaudesta toisensa löytäneille Tuomolle ja Marjolle. 

Maajussille morsian -ohjelma on lähellä päätöstään. Treffiviikonloput ja farmiviikot ovat enää lämmin muisto kesästä. 

Neljästä maajussista Tuomo oli kaikista onnekkain tänä kesänä, sillä hän löysi ohjelman kautta Marjon, jonka kanssa hän viettää tällä hetkellä erittäin rakastunutta ja onnellista yhteistä elämää. Vantaalla asuva Marjo vietti suuren osan kesästään Tuomon luona Rantasalmella ja pariskunta suunnittelee Marjon ja tämän tyttären muuttoa Tuomon luokse vuoden vaihteessa.

Vaikka rakkaus löytyi tällä kertaa vain yhdeltä tilalta, muut kolme maajussia haluavat lähettää Tuomolle ja Marjolle terveisensä sekä vinkkinsä tulevaa varten. 

Ensimmäisenä Tuomo ja Marjo saavat videotervehdyksen Maunolta Perniöstä. 

– Se fiilis, mikä välittyi kun nmähtiin ja kerroit tätä tarinaa, se oli niin hienoa. Tuli semmoinen olo, että vau, aivan mahtavaa, Mauno hehkuttaa tervehdyksensä alussa. 

Maunolla on tuoreelle parille erittäin tärkeä vinkki: hän korostaa, että on aina erittäin tärkeää viettää kunnollista parisuhdeaikaa. Mauno muistuttaa Tuomoa, että tämän on aina muistettava tehdä aikaa tällaiselle ajalle. 

– Panostakaa siihen parisuhdeaikaan, varsinkin Tuomo, kun sinulla on paljon työtä ja olisi hommaa sitä aikaa, niin järjestä sitä aikaa. Ota oikein niin, että teillä on jatkuvasti vaikka kerran kuussa vähintään kahdenkeskiset treffit. Se tulee oikeasti maksamaan sen panostuksen takaisin, Mauno toteaa. 

Seuraavaksi kaksikko saa tervehdyksen Nousiaisista Ilmarilta, joka onnittelee paria ja antaa heille myös erittäin arvokkaan neuvon. 

– Rakkaus on kuitenkin yhteisiä askeleita, niin menkää laitumelle lehmien sekaan tanssimaan vähän valssia. Se kuitenkin on osa läheisyyttä ja osa parisuhdetta on olla tanssin vietävänä, Ilmari neuvoo viisaasti. 

Viimeinen tervehdys tulee Kangasalasta Antti-Jussilta. Mies myöntää, että muut maajussit ovat himpun verran kateellisia Tuomolle tämän onnekkaasta tilanteesta. 

– Mutta nyt sinulla on se paine päällä viedä se homma maaliin, että päästään vähän viettää häitä tuolla Naantalissa. 

Antti-Jussi myös kehottaa Tuomoa ottamaan seuraavan askeleen aikuisuuteensa tekemällä tälle kunnon juhlaillallisen kaikkine mahdollisine hienouksineen. 

– Sitten kun saatte syötyä, niin lähdette vähän soutelemaan auringonlaskuun ja vietätte semmoista hyvää elämää, Antti-Jussi summaa. 

Maajussille morsian maanantaina 5.11. MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja