Mainos

Hello, kuuleeko Conan ja tv-yhtiöt: Finland wants Conan!

Tänään mitataan jälleen kerran kuinka suuri voima sosiaalisella medialla loppujen lopuksi on, kun tv-tähti Conan O'Brienin kannattajat kokoontuvat Helsingin rautatieasemalla tukemaan show:n saamista Suomeen. Verkkoyhteisö Facebookissa luotuun tapahtumaan on tällä hetkellä ilmoittautunut 432 osallistujaa. Kokoontuminen alkaa kello 12 Elielinaukiolla Helsingin rautatieaseman vieressä.

Alexandra Alexis

Tapahtuman on luonut Conan-fani, yhdysvaltalais-suomalainen laulaja Alexandra Alexis. Hänen mukaansa kokoontuminen pongahtaa loppujen lopuksi takaisin sosiaaliseen mediaan.

- Tuleeko paikalle yksi vai sata ihmistä, ei ole niin merkityksellistä, vaan se että teemme tapahtumasta videon, jonka lähetämme YouTubeen. Videolla neuvotaan suomalaisia Conan-faneja siinä, miten toiveensa saa parhaiten perille tv-kanaville. Mielenosoitukset ja nälkälakot eivät ole se todellinen keino vaan katsojapalautteet, sanoo Alexis.

Conan nälkälakossa - suomalaisten ruokien suhteen

Tv-tähti Conan O'Brien ilmoitti yhdysvaltalaisella TBS-kanavalla näytettävässä Conan-show'ssaan ryhtyvänsä nälkälakkoon, kunnes hänen ohjelmansa näytetään myös Suomessa.

- Nälkälakkoni koskee tosin vain suomalaisia ruokia, kuten silliä, vispipuuroa ja mustaamakkaraa, sanoi Conan O'Brien.

Laulaja Alexandra Alexis ei tunne Conania henkilökohtaisesti.

- Conan tuki suomalaisia fanejaan tulemalla Suomeen. Hän on antanut paljon julkisuutta tälle pienelle maalle. Ja nyt hänen ohjelmaansa ei edes näytetä täällä. Me olemme hänelle paljon velkaa, sanoo Alexandra Alexis.

Mini-Conan tulee paikalle, Masturbating Polar Bearista ei vielä tietoa

Alexandra Alexis kertoo, että kokoontumiseen tulevat ainakin joulupukki ja Mini-Conan. Osallistujienkin toivotaan pukeutuvan luovasti.

- Olisitko sinä kenties valmis hiihtämään mestoille suksilla tai pukeutumaan Masturbating Polar Beariksi tai Tarja Haloseksi? Puvut, kyltit ja hulluttelijat ovat tervetulleita! Kyllä, siis juuri SINÄ olet tervetullut! Ja arvaa mitä. Teemme tämän silti, vaikkei paikalle tulisi ketään, kirjoitetaan Finland wants Conan -Facebook-sivuilla.

Näillä näkymin Conanin uusi show ei ole tulossa suomalaisille kanaville.

Sekä Subin kanavajohtaja Maaretta Tukiainen että MTV3:n ulkomaisten ohjelmaostojen päällikkö Jani Hartikainen sanoivat MTV3:n viihdeuutisilla tällä viikolla, että ohjelma ei ole ainakaan näille kanaville tulossa.

Lue myös:

FacebookissaFinland wants Conan -tapahtuma (vaatii kirjatumisen)

FacebookissaConanin uusi show Suomeen -fanisivu (vaatii kirjautumisen)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.