Helli ja hoivaa ihoa pakkasella!

Kylmä viima ja pakkanen kuivattavat ihoa, joten sen hoitoon kannattaa panostaa. Suojaa ihoa ja hoida jo tapahtuneita vaurioita, niin ihosi kiittää!

Kylmä ilma, pureva pakkanen, hyytävä viima ja lämpötilavaihtelut kuivattavat ihon herkästi, joten iho kannattaa suojata talvisaikaan erityisen hyvin. Kuivuudesta kärsivälle iholle tekevät hyvää niin suojaava hoitovoide ulos lähtiessä kuin kuivuuden taltuttava, säännöllinen kosteutus naamion muodossa.

Pahimmillaan pakkasen vaikutukset voivat näkyä iholla katkenneina verisuonina eli couperosana tai hilseilynä. Kesän kevyt kosteusvoide harvoin riittääkään antamaan iholle tarpeellista suojaa talven kylmimpinä aikoina.

Suojaa siis kasvot äläkä unohda rasvata hyvin myös kaulaasi!

Helli ihoa näillä tuotteilla:

Weleda Almond Soothing Facial Cream

Mieto ja rauhoittava päivävoide herkälle ja kuivalle iholle. Täyteläinen koostumus hoitaa ja suojaa ihoa. Mieto manteliöljy yhdessä luumunkiviöljyn kanssa tekee ihosta pehmeän ja tasaisen. Kosteuttaa ja vaikuttaa rauhoittavasti sekä tasapainottaa epätasapainossa olevaa tai ärtynyttä ihoa. Sopii hyvin käytettäväksi meikin alla. Tuoksuton.

Lumene Sensitive Touch 5 min Rauhoittava Tehovoide

Voide antaa ensiapua kuivalle ja ärtyneelle iholle kosteuttaen ja hoitaen ihoa välittömästi ja palauttaen sen hyvinvoinnin viidessä minuutissa. Parantaa ajan myötä ihon sietokykykä ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Erinomainen voide vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Nivea Creme

Tehokosteuttavien ainesosien, Euceritin, glyseriinin ja pantenolin, ansiosta tämä klassikkovoide on edelleen toimiva kosteuttaja. Kosteuta karheita kantapäitä, kuivia käsiä tai nuhan rasittamia nenänpieliä!

Essential Care Organic Ultra Rich

Tehokkaasti kosteuttava ja ihoa suojaava monikäyttövoide erittäin kuivalle, hilseilevälle tai atooppiselle iholle. Kehitetty varta vasten voiteeksi atooppiselle tai psoriaattiselle iholle. Tämä ravitseva hoitovoide sopii mille tahansa kuivalle, herkälle tai ongelmaiselle kohdalle kasvoilla tai vartalolla.

Neo Bio Moisturising Mask

Mieto ja täyteläinen kosteusnaamio, jonka kirsikkauute ja jojobaöljy hoitavat kosteutta kaipaavaa ihoa ihanteellisesti. Tehokosteuttava vaikutus vie kireyden iholta mennessään.

Garnier Nordic Essentials

Herkullisen tuoksuinen, kuivaa ihoa hoivaava ja hellivä päivävoide. Sisältää ihoa pehmentäviä ja suojaavia ruusu-uutetta ja E-vitamiinia.

Älä unohda vartaloa ja hiuksia!

Pipokauden sähköistämä tukka vaatii pakkasilla erityistoimenpiteitä. Hiukset halajavat kosteutusta ja hoitoa, mutta muistathan, ettet aamukiireessäkään lähde ulos pakkaseen märällä tukalla.

Myös vartalonhoito saattaa unohtua talvisin, mutta paksujen vaatekerroksien alla muhivaa ihoa on hyvä muistaa kunnon kosteutuksella.

Tigi Rockaholic Dirty Secret Dry Conditioner

Kuivahoitoaine sopii täydellisesti pakkasaamun hoitotuotteeksi! Kevyt hoitoaine silottaa ja pehmittää hiukset, muttei tee niistä märkiä. Poistaa myös sähköisyyden tehokkaasti.

LV Perusvoide Plus

Erityisesti erittäin kuivan ihon kosteuttamiseen tarkoitettu voide soveltuu käytettäväksi koko vartalon iholle, sekä herkimmin kuivuvien kohtien, kuten kyynärpäiden ja jalkojen, ihon täsmähoitoon. Sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, ja auttaa palauttamaan kuivan ja ärtyneen ihon kosteustasapainon.Hoitavan ja tehokkaan koostumuksensa ansiosta voidetta voi käyttää myös jalkavoiteena, tehonaamiona ja yövoiteena.

Teksti: Hannakaisa Taskinen/MTV3

Kuvat: Shutterstock ja valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat