Helena Bonham Carter: Voisin synnyttää joka päivä!

Näyttelijä Helena Bonham Carterille ei jäänyt traumoja kahden lapsensa syntymästä. Tähti on niin innoissaan saamistaan puudutuksista, että voisi synnyttää vaikka päivittäin.

Helena Bonham Carter, 44, ei huutanut tuskasta synnytyssalissa, sillä tähden saama epiduraalipuudutus teki tehtävänsä. Liisa Ihmemaassa -elokuvastakin tuttu tähti ja hänen miesystävänsä, ohjajaa Tim Burton, saivat esikoisensa Billyn vuonna 2003 ja kuopuksensa Nellin vuonna 2007.

Brittitähti vakuuttaa, että kokemukset olivat puudutuksen ansiosta niin mukavia, että hän voisi synnyttää vaikka joka päivä.

– Minusta olisi ihanaa saada lapsi joka päivä, ja puhun nyt vain synnytyksestä. Rakastan synnytystä. Se on niin aliarvostettua, tähti hehkuttaa.

– Se oli mahtavaa minusta. Se on ainoa kerta, kun olen käyttänyt huumeita ja epiduraali on huume. Voisin synnyttää vauvan joka päivä. En huolehtisi niistä, mutta voisin synnyttää nitä päivittäin!

Epiduraalipuudutus on jäänyt Bonham Carterin mieleen ihmelääkkeenä.

– Palvon alttarilla sitä ihmistä, joka keksi epiduraalin, koska sen ansiosta elämää muuttava kipu muuttuu autuaaksi tilaksi. Ja siinä on opiumia, tiesittekö? Joten siksi varmaan olin niin onnellinen, tähti huokaa.

MTV3/Helmi

Lähde: imdb.com

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja