Helena Bonham Carter vähät välittää – vilautti karvoitustaan paparazzeille

Omalaatuisena persoonana tunnettu tyylilleen uskollinen näyttelijä Helena Bonham Carter vähät välittää itseään hännystelevistä paparazzeista. Tällä kertaa nainen vilautti kainalokarvojaan kahvitellessaan ystävänsä kanssa!

Näyttelijä ja ohjaaja Tim Burtonin elämänkumppani Helena Bonham Carter, 46, vähät välittää siitä, mitä hänen ulkonäöstään ollaan mieltä. Nainen on aina korostanut haastatteluissaan pukeutuvansa juuri niin kuin mielii ja näyttävänsä juuri siltä kuin kulloinkin haluaa. Tämä nainen ei seuraa muotia tai kumartele muodinluojille.

Tästä johtuukin, että valkokankaiden ja teatterilavojen näyttelijätär ei ole aina parhaimmillaan "luonnontilassa" bongattuna. Nyt paparazzit onnistuivat ikuistamaan miespuolisen ystävänsä kanssa Englannissa kahvittelevan naisen. Meikitön Bonham Carter oli suojautunut aurinkolasein, pukeutunut omalle tyylilleen uskolliseen erikoiseen ruudulliseen kesämekkoon – ja päättänyt jättää esimerkiksi kainalokarvoituksensa luonnolliseen malliinsa.

Viimeinen kuva naisesta osoittaa, että punaisille matoille ja edustustilaisuuksiin hän jaksaa panostaa viimeisen päälle – itselleen kuitenkin uskollisena. Mitä olette mieltä siitä, että työnsä puolesta paksuissa meikeissä ja laitettuina esillä olevat naiset eivät vapaa-ajallaan jaksa panostaa ulkonäköönsä viimeistä piirtoa myöten – peukku ylös vai alas Helena Bonham Carterille?


Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Kuvat: Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja