Helena Bonham Carter järkyttynyt muoti-ikonin tittelistä

Näyttelijätär Helena Bonham Carter on aina ollut ylpeä erikoisesta ja uniikista tyylitajustaan. Siksi nainen onkin hämmästynyt, että hänet valittiin Vanity Fairin parhaiten pukeutuvien listalle monien tunnettujen muodin edelläkävijöiden joukkoon, kertoo Daily Mail.

Näyttelijätär Helena Bonham Carter, 44, on valittu Vanity Fairin tämän vuoden parhaiten pukeutuvien listalle. Listalta löytyy monia muodin edelläkävijöitä, kuten Samantha Cameron ja Carey Mulligan.

– Purskahdin nauruun kuullessani siitä, koska luulin että se oli vitsi! Bonham Carter paljastaa.

– Sitten näin artikkelin. Samat puvut ovat löytyneet myös listoilta, joissa minut on valittu huonoiten pukeutuvaksi, hän jatkaa.

Bonham Carter saa usein negatiivista palautetta uniikeista vaatevalinnoistaan. Rohkea ja itsevarma tyyli on kuitenkin virkistävää vaihtelua punaisen maton perinteisiin sääntöihin. Vanity Fair puolustelee Bonham Carterin titteliä toteamalla, että listalle nostetaan omaperäisiä vaatemakuja, ei trendejä.

Tim Burtonin vaimonakin tunnettu näyttelijätär toteaa, että muoti ei vaikuta hänen vaatevalintoihin ollenkaan.

– Minulla ole paineita pukeutua hyvin. Kun olin nuorempi, välitin enemmän siitä, mitä muut ihmiset sanoivat. Varsinkin Oscar-gaalassa tunsin, että joudun pukeutumaan tietyllä tavalla, hän myöntää.

Mitä mieltä sinä olet Bonham Carterin tyylistä?Katso kuvia Daily Mailin sivuilta!

Lähde: DailyMail.co.uk

Kuvat: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja