Heikki Lampelan hämmentävät asuntoesittelykuvat poistettiin: "Hakkeri iski"

Tunnettu asianajaja Heikki Lampela on kaupannut Suvisaaristossa sijaitsevaa huvilaansa jo pidemmän aikaa. Tänään kohistiin, kun asuntoilmoitukseen oli ilmaantunut hämmentäviä kuvia. 

Heikki Lampela myy kesämökkiään, jossa tapahtuneet välikohtaukset hänen ja Hanna Kärpäsen välillä johtivat käräjätuomioihin.

Juristi oli lisännyt Oikotie-palveluun myynti-ilmoituksen kesämökistään. Aiemmin myynti-ilmoituksen kuvissa poseerasi Lampela tyytyväisenä. Tänään muun muassa Ilta-Lehti julkaisi kuvia ilmoitukseen ilmaantuneista hämmentävistä kuvista, joissa Lampela muun muassa poseeraa ase kädessä ja Hanna Kärpänen lekoilee kylpytakissa purkkapallo suussaan. 

Kuvat on nyt poistettu ilmoituksesta ja Lampela kertoo MTV.fi:lle, että joku oli hakkeroitunut ilmoitukseen ja kaivanut sinne jostakin vanhoja kuvia. 

– Ei mitään käryä kuka sen takana on. Jonkun mielestä varmaan hauska vitsi. Poistin nyt ilmoituksen tilapäisesti, Lampela kertoo. 

Lampelalla ei ole edes aavistusta siitä, kuka kuvat oli ilmoitukseen lisännyt. Kuvat olivat Lampelan mukaan vanhoista lehtijutuista ja perheotoksista otettuja. MTV.fi kysyi Lampelalta, aikooko hän tehdä asiasta rikosilmoituksen. 

– En todellakaan! 

Hän ei usko hakkerin iskevän uudelleen hänen kesämökkinsä myynti-ilmoitukseen.  Heikki Lampelan mukaan kiinnostus hänen mökkiään kohtaan on ollut vilkasta, mutta ostotarjouksia ei toistaiseksi ole tullut. 

Lue myös:

    Uusimmat