Heidi Klum haluaa ex-miehensä allekirjoittavan vaitiolosopimuksen

Eronsa jälkeen Heidi Klum on pysynyt avioliittoon liittyvissä asioissa hiljaa, kun taas ex-mies Seal on puhunut avoimemmin tunteistaan.

Seitsemän vuotta naimisissa olleet huippumalli Heidi Klum, 38, ja laulaja Seal, 49, . Huhujen mukaan Klum vaatii nyt ex-miestään allekirjoittamaan "vaitiolosopimuksen" osana avioeroa.

– Hän on pyytänyt asianajajia rakentamaan sopimukseen elinikäisen ehdon kieltämään kumpaakaan puhumasta heidän avioliitostaan, lähde kertoi Daily Star -sanomalehdelle.

Seal avautui erostaan Ellen DeGeneresin talk show'ssa pian erouutisen jälkeen, kertoen juontajalle:

– Jonkun ajan päästä sitä vaan kasvaa erilleen. Hän on edelleen mielestäni maailman ihanin nainen. Mielestäni ensisijainen tarkoituksemme on pysyä (erossa) sivistyneinä ja tehdä tämä kunnialla. Rakastamme toisiamme yhä paljon.

Siinä missä Klum on pitänyt suunsa supussa, Seal uskoo yleisön ansaitsevan jonkunlaisen selityksen erolle.

– Vaikka kenellekään ei oikeastaan ole oikeutta tietää tarkemmin yksityiselämästämme, minusta tuntuu, että he (fanit) ansaitsevat jonkinlaisen selityksen, Seal kertoi australialaisen 2DAY FM -radiokanavan haastattelussa.

– Kun teet avioliitostasi senkin verran julkista kuin meidän avioliittomme on ollut, kun uusit avioliittovaloja vuosittain, kun teet noita kaikkia asioita ja annat kuvan ihanneparisuhteesta, suhteesta, jota ihmiset tavoittelevat… kun se menee mönkään, et voi yhtäkkiä olettaa munkin filosofiaa ja tehdä vaitiolosopimusta. Se ei vaan toimi niin, Seal oli lisännyt.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat