Heidät nähdään Linnan juhlissa, lue nimet

Tasavallan presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi kutsuvat itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle Presidentinlinnan ihmisiä, joihin he ovat tutustuneet vuoden aikana tai jotka ovat ansioituneet muutoin vuoden aikana.

MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu Vuoden pakolaisnainen Nasima Razmayar nähdään tänä vuonna Linnan juhlissa. Sinkkuna viihtyvä Nasima tulee juhlimaan yksin.

Juhlissa nähdään myös jalkaleikkauksesta toipuva toimittaja Arto Nyberg.

MTV3:n Putous-ohjelmasta tuttu ja Prinsessa-elokuvassa hurmannut näyttelijätär Krista Kosonen saapuu myös juhliin. Krista on paljastanut MTV3.fin Viihdeuutisille pukunsa suunnittelijan tulevan ystäväpiiristä.

Näyttelijöistä myös muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarina tuttu Mikko Rasila on kutsuttujen joukossa.

Ansioituneet urheilijat juhlivat

Juhliin on kutsuttu myös Vancouverin olympialaisissa pärjänneitä urheilijoita. Aino-Kaisa Saarinen ei pääse paikalle harjoitteluleirin vuoksi, mutta viestissä mitalin Suomelle tuoneet naishiihtäjät, esikoistaan odottava Virpi Sarasvuo (o.s. Kuitunen), Riitta-Liisa Roponen ja Pirjo Muranen,nähtäneen punaisella matolla.

Myös lumilautailija Peetu Piiroinen kisojen hopeamitalistina oli kutsuvieraslistalla, mutta hän ei pääse osallistumaan 6. joulukuuta Pekingissä järjestettävien kisojen vuoksi.

Urheilijoista Linnassa nähdään myös muun muassa suunnistuksen maailmanmestari Minna Kauppi yhdessä kihlattunsa, MM-suunnistaja Pasi Ikosen kanssa.

Myös Vancouverin olympialaisissa pronssia Suomelle tuoneen jääkiekkomaajoukkueen jääkiekkoilija Ville Peltonen puolisoineen sekä valmentaja Jukka Jalonen kävelevät pitkin punaista mattoa maanantaina 6.12.

Maikkarin tähdet täyttävät tanssilattian

MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kahdella ensimmäisellä tuotantokaudella tuomarina toiminut näyttelijä-ohjaaja Mikko Rasila sai kutsun Linnan juhliin ensimmäistä kertaa.

Putous-ohjelmassa jälleen tammikuussa hauskuttava näyttelijä Krista Kosonen on myös Linnan juhlien ensikertalaisia.

Median monitoimimies Jani Toivola on myös saanut kutsun Linnan juhliin. Jani pyörittää Helsingissä Elina Järnefeltin kanssa vaateliikkettä sekä smoothiebaaria. Mies on tullut yleisölle tutuksi niin Idols- kuin Big Brother Extra -juontajana. Hän juontaa myös MTV3 AVAlla Tyylitunnustuksia-sarjaa.

Usealla Emma-patsaalla palkittu laulaja Chisu (oik. Christel Sundberg) nähdään myös tänä vuonna Linnassa. Levy-yhtiön lähettämässä tiedotteessa Chisu kertoo, ettei ollut uskoa kutsua todeksi, vaan joutui näyttämään sitä äidilleen.

Muusikoista myös rap-artisti Paleface (oik. Karri Miettinen) on Chisun tavoin Linnan juhlien ensikertalaisia.

Tanjan viimeiset juhlat

Perinteisesti kutsun juhliin ovat saaneet kaikki kansanedustajat puolisoineen, ministerit, entiset päministerit ja puhemiehet, Helsingin pormestari, Helsingin kaupunginteatterin johtaja puolisoineen, kirkkojen edustajat sekä Suomeen akkreditoidut suurlähettiläät.

Kansanedustajista kiinnittänevät huomiota viimeistä kertaa Linnassa juhlivat Tanja Karpela, Janina Andersson ja Satu Taiveaho sekä toki uhkeista asuistaan tunnettu Marja Tiura, Leena Harkimo ja kaikki muut jatkokautta haluavat naiskansanedustajat, joille erottautuminen tämän vuoden juhlissa on erityisen tärkeää palstamillimetrien takaamiseksi.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja