Hedelmiä ja kirsikkaolut-sabayon

Hedelmiä ja kirsikkaolut-sabayon
Hedelmiä ja kirsikkaolut-sabayonMTV3
Julkaistu 02.11.2006 14:30(Päivitetty 02.11.2006 14:32)


4:lle hengelle

  • 1 kiivi
  • 1 mango
  • pala tuoretta ananasta
  • 1 dl marjoja (mustikoita, mansikoita tai herukoita)
  • 4 keltuaista
  • 50 g sokeria
  • ½ pulloa kirsikkaolutta

Kuori ja paloittele hedelmät haluamaasi muotoon. Laita tarjoiluastiaan tai kulhoon. Sekoita ainekset kulhossa keskenään. Aseta kulho kattilan päälle jossa on hieman vettä pohjalla. Kypsennä sabayon kovasti vispaten vesihauteessa, kunnes se sakenee kuohkeaksi kastikkeeksi. Anna jäähtyä ja tarjoile hedelmien kera. Kirsikkaoluen voi korvata esim. kuohuviinillä tai marjaviineillä.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle