Haussa orgasmi 2.0? Mies, nappaa vinkit entistäkin hekumallisempaan seksiin!

Haluaisitko orgasmiisi lisää ytyä? Seuraavilla vinkeillä hekuma muuttuu entistä nautinnollisemmaksi.

Orgasmi laskee stressiä, parantaa unta ja luo parisuhteessa yhteenkuuluvuutta. Lisäksi tyydyttävä seksi voi jopa laskea verenpainetta. Toki orgasmi itsessäänkin tuntuu hyvältä, joten miksipä tunnetta ei metsästäisi.

Men’s Health -sivusto vinkkasi, miten hyvinvointia edistävän orgasmin voi viedä uudelle tasolle. Orgasmivinkkejä miehille jakoivat sivuston haastattelemat seksologit.

1. Kosketa välilihaa

Kivesten ja peräaukon välissä lantionpohjassa sijaitseva välilihan alue on täynnä hermopäätteitä, minkä vuoksi se on hyvin herkkä kosketukselle.

Välilihaa voi hyväillä monin eri tavoin – esimerkiksi painamalla, hieromalla, hellästi kutittelemalla – yhdynnän tai suuseksin antamisen aikana.

Osa miehistä kertoo välilihan hyväilyn mahdollistavan useiden peräkkäisten orgasmien saamisen.

2. Harjoita lantionpohjanlihaksia

Lantionpohjanlihasten jumppaaminen ei ole vain naisten orgasmeja parantava juttu, sillä samat lihakset löytyvät myös miehiltä. Lantion alueen lihasten treenaaminen auttaa kontrolloimaan orgasmin saamista sekä tekee siitä intensiivisemmän.

Miehillä lantionpohjanlihakset löytyvät peräaukon ja kivesten aluetta jännittämällä. Miehet voivat treenata lantionpohjanlihaksiaan samoilla treeniohjeilla kuin naiset.

3. Muuta ruokavaliotasi

Lehtivihannekset, kuten pinaatti ja lehtisalaatti, auttavat laajentamaan verisuonia, mikä mahdollistaa veren virtaamiseen genitaalialueille paremmin. Seksin aikana sukuelimiin pakkautuu verta ja ne turpoavat. Samalla niiden tuntoherkkyys kasvaa.

Vihannesten lisäksi paremman orgasmin metsästäjän kannattaa lapata lautaselleen kananmunia. Kananmunissa on runsaasti stressiä lievittävää ja tervettä libidoa edistävää B-vitamiinia.

4. Anna orgasmin odottaa

Orgasmin tahallinen viivyttäminen, niin sanottu edging tai edgeily, johtaa tutkitusti intensiivisempään orgasmiin. Journal of Sex Research -julkaisussa ilmestynyt tutkimus osoitti, että kun ihmiset hillitsivät itsensä orgasmin partaalla, he saivat lopulta paljon voimakkaamman orgasmin.

Käytännössä ”edgeily” toimii niin, että päästää itsensä orgasmin partaalle, mutta hidastaa sitten tahtia tai pitää pienen tauon, jonka jälkeen alkaa lähestyä orgasmia uudelleen. Parin toistokierroksen jälkeen itsensä hillitsemiselle voi antaa periksi ja ottaa vastaan järisyttävän orgasmin.

5. Etsi G-pisteesi

Miesten G-pisteeksi kutsutaan eturauhasta, joka sijaitsee virtsarakon alapuolella. Ulkoisesti eturauhasta voi stimuloida välilihaa painamalla, mutta mielen rohkaiseminen kannattaa, jos toiveissa on maksimaalinen nautinto.

Anuksen sormeileminen nimittäin auttaa löytämään miehen G-pisteen tehokkaasti. Pyydä partneria hieromaan sormeensa liukastetta ja työntämään se noin viisi senttiä syvälle anukseen. Eturauhanen tuntuu pienenä kyhmynä, joka on erittäin herkkä. Kun eturauhanen on löytynyt, sitä voi painaa ja työntää sormella kevyesti.

Videolla tutkimusprofessori pohtii, kuinka tärkeää orgasmin saaminen on seksissä. (Artikkeli jatkuu videon alla.)


6. Nosta kasseja

Juuri ennen ejakulaatiota kivekset nousevat lähemmäs kehoa. Jos kiveksiä nostaa kädellä hellästi ylöspäin juuri ennen siemensyöksyä, kokemus tuntuu todennäköisesti hyvin kiihottavalta ja lisää orgasmin intensiivisyyttä.

7. Keskity kehoosi

Harhaileva mieli voi olla hyvän orgasmin este. Parhaimman mahdollisen orgasmin saamiseksi tulisikin keskittyä kehon tuntemuksiin, ei esimerkiksi seksipartnerin viehättävään ulkonäköön tai illallisen ajatteluun. Kun keskittää huomionsa fyysisiin tuntemuksiin, keho vastaa nautintoon voimakkaammin.

8. Hengitä

Orgasmin hetkellä hengitys kiihtyy luontaisesti. Hengityksen tietoinen rauhoittaminen kuitenkin parantaa verenkierto genitaalialueelle ja tekee orgasmista voimakkaamman.

Lähteet: Men's Health, Vice

Lue myös:

    Uusimmat