Miehet paljastavat, miten saivat voimakkaimmat orgasminsa: ”En pystynyt käyttämään jalkojani 20 minuuttiin”

Miehet paljastivat Reddit-sivustolla, millaisia ovat olleet kaikista intensiivisimmät orgasmit.

"Mikä on ollut voimakkain orgasmisi, jonka olet koskaan saanut?" Näin kuului kysymys Reddit-sivustolla, ja miehet vastasivat siihen monin eri tavoin.

Cosmopolitan -sivusto kokosi joitain vastauksista yhteen.

Muun muassa näin miehet ovat saaneet voimakkaimmain orgasminsa:

"En voinut käyttää jalkojani 20 minuuttiin..."

"Illan kestäneen esileikin jälkeen, kuivan kauden jälkeen. En voinut käyttää jalkojani 20 minuuttiin..."

"Erään kerran, hyvin intohimoisen seksin aikana, olimme takaapäin-asennossa, ja hän vain irrottautui ja alkoi antaa suuseksiä. Hyvin odottamatonta ja sai minut tulemaan, samalla vähän kouristelemaankin."

"Sellaisen naisen kanssa, joka kiihotti minua paljon. Siis paljon. Puhun naurettavasta kiimaisuudesta. Rupesimme puuhiin eräänä päivänä, olimme molemmat todella innoissamme. Vaihdoimme takaapäin-asentoon. Pystyin jotenkin kontrolloimaan itseäni tarpeeksi pitkään valmistellakseni hänet, ja tulimme samaan aikaan. Hitto vie, olen aika varma, että maistoin ääniä sekunnin."

"Varmaan se kerta, kun minä ja ex-tyttöni keskustelimme intensiivisesti etukäteen. Kaikki se tunne ja intohimo tekivät siitä hyvin mukavaa."

"Menin silloisen tyttöystäväni asunnolle. Hän oli ollut ulkona juomassa ja tanssimassa tyttökavereidensa kanssa. Hän tulee kylpyhuoneesta yhteensopivissa mustissa alusvaatteissa – ja kaataa minut sänkyyn. En edes muista, kuinka sain housuni pois, mutta minut painettiin maahan hetkessä. En usko, että kesti muutamaa minuuttia kauempaa ennen kuin hän sai orgasmin. Kun hän oli valmis, hän jatkoi ratsastusta ja sanoi: "Tule. Tule sisään, hiton nynny." Näin tähtiä. Se on elävä muisto vielä neljän vuoden jälkeenkin." 

"Pyörryin oikeasti orgasmin jälkeen harrastettuani anaaliseksiä tyttöystäväni kanssa. Vain sekunniksi ja pääni osui seinään aika kovaa, mutta se oli hiton maagista."

"Eräs tyttö, jonka tapasin ystävän kautta, laittoi kaksi jääpalaa suuhunsa ja antoi minulle tajunnanräjäyttävää suuseksiä. Sanomattakin selvää, että olin vaikuttunut."

"Intensiivistä sovintoseksiä. Tyttöystäväni ja minä menimme juomaan, ja meistä tuli molemmistä humalaisia ääliöitä. Riitelimme paikan päällä ja koko matkan kotiin. Pääsimme kotiin ja yritimme molemmat pelata 'menen nukkumaan sanomatta hyvää yötä' -kortin. Yhtäkkiä sain järkyttävän erektion, sellaisen, joka melkein sattuu. Hän tunsi sen ja sanomatta mitään aloimme puuhiin. Hän tuli nopeasti, mutta minä olin tilassa, jossa sitä kehittää yhtäkkiä maagisen staminan ja jatkaa vain. Hän sai kirkuvan orgasmin, joka laukaisi minutkin."

Lue myös naisten näkökulmaa: Miltä orgasmi tuntuu? Naiset kertovat

Lähteet: Cosmopolitan, Reddit

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja