Mainos

Hauki piiloutuu possun alle

  • 600 g haukifileitä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1/2 tl suolaa
  • valko- ja mustapippuria
  • 1 prk kevytranskankermaa
  • 1-2 pkt pakastepinaattia
  • 4-5 viipaletta kylmä- tai lämminsavu- tai amerikanpekonia

Nosta haukifileet öljyttyn uunivuokaan ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita sulanut pakastepinaatti kevytranskankerman joukkoon ja levitä se kalafileiden päälle. Leikkaa pekoniviipaleet pieniksi suikaleiksi ja ripottele peiton päälle.

Kypsennä 200 asteessa n. 20 minuuttia. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyjä perunoita ja pakastevihanneksia tai porkkana-retikkaraastetta ja leipää.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.