Hauki piiloutuu possun alle

  • 600 g haukifileitä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1/2 tl suolaa
  • valko- ja mustapippuria
  • 1 prk kevytranskankermaa
  • 1-2 pkt pakastepinaattia
  • 4-5 viipaletta kylmä- tai lämminsavu- tai amerikanpekonia

Nosta haukifileet öljyttyn uunivuokaan ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita sulanut pakastepinaatti kevytranskankerman joukkoon ja levitä se kalafileiden päälle. Leikkaa pekoniviipaleet pieniksi suikaleiksi ja ripottele peiton päälle.

Kypsennä 200 asteessa n. 20 minuuttia. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyjä perunoita ja pakastevihanneksia tai porkkana-retikkaraastetta ja leipää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja