Hatut ilmaan! Joonas Donskoi räväytti kolmen maalin illan – Colorado tulitti suomalaisvahdit reikäjuustoksi

Colorado Avalanchen Joonas Donskoi iski NHL-uransa ensimmäisen hattutempun, kun Colorado Avalanche murskasi Nashville Predatorsin Suomen aikaa perjantaiaamuna maalein 9-4.

Kuusi kertaa ottelussa laukonut ja noin 19 minuuttia pelannut Donskoi iski kotijoukkueen kolmannen, kahdeksannen ja yhdeksännen osuman.

Viisi maalia päästänyt Predatorsin Pekka Rinne teki toisessa erässä tilaa Juuse Sarokselle, joka joutui antautumaan Avalanchen tulituksen edessä vielä neljästi.

Donskoi on vastaamassa Avalanche-valmennuksen huutoon, joka odottaa hyökkääjältä uutta vaihdetta Mikko Rantasen ollessa loukkaantuneena.