Hätkähdyttävä haastattelu katosi kuin tuhka tuuleen – MM-rallipomolta täystyrmäys kohujutulle: "Hän ei ole koskaan puhunut näistä"

Tallipäällikkö kommentoi hurjia otsikoita M-Sportin ja Fordin tulevaisuudesta: "Emme ilmoittaisi sitä tällä tavalla" 1:02
Tallipäällikkö Richard Millener kommentoi hurjia otsikoita M-Sportin ja Fordin tulevaisuudesta

Ranskalaisessa Corse Matin -lehdessä julkaistu artikkeli sai monet hieraisemaan silmiään Kreikan MM-rallin alla. Artikkeli on sittemmin poistettu, ja M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener kiisti siinä esitetyt väitteet jyrkästi MTV Urheilun haastattelussa.

Lehti julkaisi M-Sportilla ajavan Pierre-Louis Loubet'n haastattelun, jossa 26-vuotias ranskalaiskuljettaja lateli hätkähdyttävää tekstiä tallinsa ja Fordin tulevaisuudesta MM-sarjassa. Artikkelissa annettiin Loubet'n suulla ymmärtää, että Ford olisi vetämässä ensi kaudeksi tukensa M-Sportilta ja MM-sarjaan olisivat jäämässä enää Toyota ja Hyundai.

Artikkeli levisi sosiaalisessa mediassa ja erilaisilla ralliaiheisilla sivustoilla kulovalkean tavoin, kunnes yhtäkkiä ranskalaislehti päätti poistaa sen kokonaan omilta sivuiltaan.

Tapaus aiheutti ylimääräisiä toimenpiteitä myös M-Sportilla.

– Minun täytyi laittaa tietokoneeni sateeseen jäähdyttääkseni sitä, koska se kuumeni aika tavalla, tallipäällikkö Richard Millener kommentoi MTV Urheilulle.

– Tämä tapaus osoittaa paitsi sosiaalisen median voiman myös sen, minkälaista vahinkoa virheellisillä jutuilla voi tehdä. Pierre sanoi minulle, ettei hän ole koskaan puhunut sille toimittajalle näistä asioista. Ja vaikka olisikin puhunut, hän on riittävän älykäs, ettei olisi sanonut mitään näin dramaattista ilman lausuntoja M-Sportilta tai Fordilta.

Millenerin kommentit tapauksesta kokonaisuudessaan voit katsoa jutun pääkuvana olevalta videolta. Hän kertoo myös M-Sportin sitoutumisesta MM-sarjaan.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat