Kalle Rovanperältä iso paljastus jatkosta: "Jos osaa rivien välistä yhtään lukea"

Kalle Rovanperältä selvä viesti jatkosuunnitelmista: "Jos osaa rivien välistä yhtään lukea" 0:33
Kalle Rovanperältä selvä viesti jatkosuunnitelmista: "Jos osaa rivien välistä yhtään lukea"

Toyotan Kalle Rovanperän sopimus japanilaistallin kanssa umpeutuu kuluvan kauden päättyessä. Hallitseva maailmanmestari kommentoi tilannettaan MTV Urheilulle Kreikan MM-rallin yhteydessä. 

Rovanperä on kuljettajamarkkinoiden kuuma nimi. Suomalaisen on huhuttu siirtyvän muun muassa Hyundaille, ja Rovanperän manageri Timo Jouhki  onkin vahvistanut, että keskustelua on käyty aiemmin tallin kanssa.

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala kertoi aiemmin tällä viikolla, että uskoo Rovanperän jatkavan Toyotan väreissä hyvin suurella todennäköisyydellä. 

Rovanperä kommentoi jatkosuunnitelmiaan keskiviikkona MTV Urheilulle Kreikan MM-rallin yhteydessä. Suomalaistähden oma tahtotila ei jää epäselväksi. 

– Totta kai merkitsee paljon se, että onko siellä tiimissä hyvä olla ja Toyotalla on tosi hyvä olla tällä hetkellä. Se painaa aika paljon, ja tietenkin se, että minkälainen se auto on, että pystyykö sillä hyviin tuloksiin, mitä kisoista lähdetään hakemaan. 

Nämä kommentit aika paljon puoltavat sitä, että mielellään jatkaisit Toyotalla, vai? 

– Jos osaa rivien välistä yhtään lukea, niin siltähän se vähän kuulostaisi, Rovanperä alleviivaa hymy kasvoillaan.

Katso Kalle Rovanperän kommentit jatkosuunnitelmia koskien pääkuvan videolta!

Rovanperällä on tällä hetkellä käynnissä uransa neljäs vuosi Toyotan tallissa. Hän johtaa MM-sarjaa 25 pisteen erolla tallikaveriinsa Elfyn Evansiin

Kreikan MM-rallin olisi tarkoitus käynnistyä torstaina, mutta maata kurittavat rankkasateet ovat nostaneet kisan ylle kysymysmerkkejä. Torstaille aikataulutettu testierikoiskoe peruttiin keskiviikkona alkuillasta. 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat