Hassua ilmeilyä, laulava lentäjä ja Johannan hulvaton autosattumus – katso, mitä hyvää meillä ja maailmalla on tapahtunut!

Maailmassa riittää synkkiä uutisia, mutta tästä artikkelista niitä et löydä. MTV Uutiset koostaa tähän artikkeliin joka viikko uutisia, joista tulee hyvä mieli.

Suomalaisyhtiö löysi mahdollisesti uuden hoidon syöpään

Suomalaisyhtiö on saanut lupaavia tutkimustuloksia muokatun flunssaviruksen käyttämisestä syöpähoidossa. Lue koko juttu täältä!

Vihdistä löytyi pulloposti vuosien takaa – MTV etsi Emman, 36, joka lähetti sen lähes neljännesvuosisata sitten

Kun Johanna lähti peruuttamaan pihasta, kuului outoa ääntä – pian selvisi hulvaton syy

Kun kärköläläinen Johanna Ahtonen oli toukokuussa käymässä Helsingissä, hänellä oli kiireinen viikonloppu täynnä ohjelmaa. Kiireessä sattui kömmähdys.

Lue koko juttu täältä!

Finnairin lennolla koettiin uskomaton yllätys: Lentäjä rupesi laulamaan

Finnairin lennolla Tukholmasta Helsinkiin koettiin yllätys, kun Finnairin lentäjä viihdytti matkustajia upealla lauluesityksellä. Lue koko juttu ja katso video täältä!

Tätä tarkoittaa, kun vettä sataa saavista kaatamalla – meteorologi Jenna Salminen koki karun vesiyllätyksen kuvauksissa

Sadekertymän määritelmä ei aina avaudu sääennustetta tulkitsevalle tavalliselle ihmiselle. Konkretiaa löydät tästä jutusta!

Tällainen on maailman pisin kanootti. Juttu jatkuu videon alla.

Maailman pisin kanootti 0:43
Etelä-Kiinassa nähtiin satametrinen lohikäärmekanootti. Melojia kanootttiin mahtuu 420.

Jere tarjosi ilmaiseksi aurinkorasvausta rannalla – kysyntä yllätti

MTV Uutisten toimittaja lähti selvittämään, minkälainen tarve ihmisillä on aurinkorasvaukselle rannalla. Katso täältä, kuinka kävi!

Trumpia puolustanut puhe sai hillittömän käänteen

Tennesseen osavaltiosta Yhdysvaltain edustajainhuoneeseen valitun John Rosen puhe kongressissa meni niin sanotusti penkin alle. Lue koko juttu täältä!

Ensitreffit-Venla ja Karl hempeissä yhteiskuvissa – juhlivat hääpäivää

Rakkaus roihuaa! Venla ja Karl avioituivat Ensitreffit alttarilla  -ohjelmassa kolme vuotta sitten. Venla jakoi Instagram-tilillään kuvia parista hääpäivän kunniaksi. Katso kuvat täältä!

Mikä oli oma suosikkisi? Voit jakaa sen somessa aihetunnisteella #mtvuutiset #hyvauutinen

 

MTV Uutiset ottaa vastaan vinkkejä sekä kuvia ja videoita hyvistä kokemuksista, sankariteoista ja paikallisista ilon aiheista. Voit laittaa omasi osoitteella uutiset@mtv.fi tai tämän linkin kautta.

Lue myös:

    Uusimmat