Ensitreffit-Venla ja Karl hempeissä yhteiskuvissa – juhlivat hääpäivää: "Vahva erottamaton tiimi"

Venla ja Karl muistelee 1,5 kuukauden takaisia tunnelmia 0:34
Katso myös: Venla ja Karl muistelivat hääpäivänsä tunnelmia Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa puolitoista kuukautta juhlien jälkeen.

Ensiteffit alttarilla -sarjan Venlan ja Karlin juhlivat hääpäiväänsä. 

Venla ja Karl avioituivat Ensitreffit alttarilla  -ohjelmassa kolme vuotta sitten. Venla jakoi Instagram-tilillään kuvia parista hääpäivän kunniaksi. 

– Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että molemmat sattumalta päädyttiin tähän unohtumattomaan hetkeen ja saatiin antaa mahdollisuus toisillemme.

– Matkan varrella ei olla vältytty kiviltä, ylämäiltä, upottavilta soilta jne, mutta kaikki ne hetket on hioneet meistä sen mitä ollaan tänä päivänä: vahva erottamaton tiimi. Kiitos Karl kun saan olla 101% itteni sun kanssa, oot mun tuki ja turva (ja järjen ääni). Hyvää nahkahääpäivää rakas, hän kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katso sen täältä

Venla kertoi viime vuoden lopussa parin ottaneen askeleen suhteessaan, kun he muuttivat yhteiseen kotiin. 

Breaking news! En olisi ikinä kuvitellut sanovani tätä, mutta ensi kuussa musta tulee keravalainen. Me nimittäin muutetaan yhteiseen uuteen kotiin, joka sijaitsee Keravalla, Venla kirjoitti Instagram-postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Venla kirjoitti postauksessaan parin muuttaneen yhteen muutaman mutkan kautta, sillä Karl muuttaa ensin hetkeksi hänen luokseen putkiremonttia karkuun. Tämän jälkeen kaksikko muutti uuden asunnon vapautuessa saman katon alle.

– Eka oltiin vuosi etäsuhteessa, sitten toinen vuosi asuttiin jo lähempänä toisiamme ja nyt vihdoin on aika sopiva ja päästään muuttamaan yhteen! Uusi ajanjakso siis alkamaisillaan (ja munkin täytyy tottua hetki uuteen keravalainen-titteliin), hän kirjoitti.

Venla ja Karl avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman 8. kaudella vuonna 2021. Samaisella kaudella avioituivat myös Lari ja Niina, Henna ja Sami sekä Tuula ja Miika.

Lue myös:

    Uusimmat