Harvinainen yhteiskuva! Missikaunotar Lotta Näkyvä tuo pikkusiskonsa tanssiohjelman parrasvaloihin: "Ylpeänä katson hänen esiintymistään"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana olevan missikaunotar Lotta Näkyvän, 29,  pikkusisko Noora Hintsa, 27,  nähdään myös osana illan esitystä.

VIDEOLLA: Lotta Näkyvä kertoo silmäleikkauksestaan

Tähtiloistetta tarjoavan tanssiohjelman toisessa livelähetyksessä sunnuntaina 30. syyskuuta nähdään estradilla myös pienessä roolissa  ex-missi Lotta Näkyvän kaksi vuotta nuorempi pikkusisko Noora Hintsa.

Harvoin perhettään julkisuuteen tuova Näkyvä poseerasi pikkusiskon kanssa yhteiskuvassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulisseissa.

Ansku ja Tuure kaipasivat rekvisiittaa show’hunsa ja tulin jotenkin ehdottaakseni Nooraa tähän. Siellä hän sitten nyt on. Ylpeänä katson hänen esiintymistään, Näkyvä kertoo.

Viime sunnuntain livelähetyksessä tuomareiden antamat pisteet ja kommentit Lotan ja Mikon esityksessä jäivät selvästi alakanttiin. Näkyvä ei voinut treenata täysillä silmäleikkauksen vuoksi. Tänään hän aikoo antaa kaikkensa valssissa ja viikon tiukka treenitahti näkyy illan esityksessä.

–  Mikään ei jännitä enää viime viikkoisen jälkeen. Pahin on jo koettu.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin klo 19.10
Tuija Tähtien Kanssa lauantaisin klo 21.30
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 
 

Lue myös:

    Uusimmat