Harvinainen yhteiskuva John F. Kennedystä ja Marilyn Monroesta julki

1960-luvun mehukkaimmasta salasuhdeparista ei ole säilynyt muita yhteiskuvia. Mustavalkoinen kuva on nyt myynnissä huutokaupassa.

Yhdysvaltain legendaarisimpiin presidentteihin lukeutunut John F. Kennedy oli virallisesti onnellisesti naimisissa oleva perheenisä, mutta kulissien takana miehellä kerrottiin olleen kiihkeä suhde Marilyn Monroen kanssa.

Presidentin ja aikansa suurimman seksisymbolin suhde oli suuri skandaali konservatiivisessa maassa, joten kaksikosta ei säilytetty yhtään yhteiskuvaa.

Daily Mailin mukaan JFK:sta ja Marilynista otettiin suhteen aikana lukuisia yhteiskuvia, mutta FBI ja Salainen palvelu tuhosivat jokaisen yhteiskuvan.

Arkistoihin on jäänyt kuitenkin huomaamatta yksi kuva kaksikosta. Kuva on otettu tovi sen jälkeen, kun Marilyn Monroe lauloi presidentille Happy Birthday -laulun toukokuussa 1962.

Mustavalkoisessa kuvassa Marilyn on hiukan kireän näköinen ja suu mutrulla. Kennedy on taas kääntänyt katseensa pois kamerasta. Samaan kuvaan on päässyt myös Robert Kennedy, joka katsoo kumpaakin osapuolta.

Kuva päätyi dokumentaristi Keya Morganin käsiin, kun hän alkoi tehdä dokumenttia kuuluisasta seksisymbolista.

– Kuva on aivan ainutlaatuinen senkin takia, että Marilyn kuoli vain muutamia kuukausia kuvan ottamisen jälkee. Presidentti Kennedy kuoli seuraavana vuonna ja Robert Kennedykin muutaman vuoden kuluttua, Morgan kertoo lehdessä.

Morgan kauppaa valokuvaa nyt 23 000 dollarin hintaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat