Harry Potter -tähti on romanttinen poikaystävä: Ruusuja ja rakkauslauluja!

Harry Potter -tähti Tom Felton paljastaa olevansa romanttinen poikaystävä, joka rakastaa kirjoittaa rakkauslauluja tyttöystävälleen, kertoo femalefirst.co.uk.

Tom Felton, "nuori Casanova", on suorastaan monitaituri: näyttelijä paljastaa kirjoittavansa mielitietylleen romanttisia rakkauslauluja ja esittävän ne tälle itse sormet kitaran kaulalla.

Harry Potterin Draco Malfoy -pahiksena tunnettu 23-vuotias näyttelijä kertoo pitävänsä tyttöystävänsä Jaden yllättämisestä romanttisin elein.

– Olen uskomattoman romanttinen. Nuori Casanova konsanaan! Ostan ruusuja, pehmonalleja ja ilmapalloja. Kuulostaa kornilta, mutta kirjoitan myös lauluja Jadesta ja soitan balladit kitaralla, Felton kertoo.

Felton paljastaa myös, millainen nainen häneen vetoaa. Vaikka hän itse panostaa lahjoihin ja romanttisiin eleisiin, hänen mielestään on suorastaan epäseksikästä, jos nainen panostaa liikaa omaan olemiseensa ja ulkonäköönsä.

– Mielestäni tyttö pyjamassa ilman meikkiä on puoleensavetävä. Valitsisin pyjaman juhlapuvun sijasta milloin vain. Liika yritys on epäseksikästä, Felton kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja