Harry ja Meghan julkaisivat uuden projektinsa trailerin, eikä se mennyt aivan putkeen – some repesi vitseistä

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittavat vielä tämän vuoden puolella uuden podcast-projektinsa. Maistiainen podcastista on herättänyt suurta riemastusta muun muassa Twitterissä. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jatkavat uusien projektiensa julkistamista ja tällä viikolla pariskunta esitteli maailmalle uuden, Spotifyssa julkaistavan podcastinsa Archewell Audion, jonka ensimmäinen jakso tulee ilmestymään vielä tämän vuoden puolella. Harry ja Meghan tuottavat sekä ankkuroivat podcastin, jonka ensimmäinen jakso tulee olemaan "jouluspesiaali". Sopimuksen arvosta ei tiedetä, mutta sen arvioidaan olevan kymmenien miljoonien dollarien arvoinen. 

Podcastista julkaistiin lyhyt maistiainen, jossa kuullaan Harryn ja Meghanin esittelevän tuotostaan. Trailerissa Harry ja Meghan kertovat omin sanoin, että heidän yhteinen intohimonsa on aina ollut ihmisten tapaaminen ja heidän tarinoidensa kuuleminen. Meghan kertoo trailerissa, että tarinasta riippumatta ne "yleensä antavat paremman kuvan siitä, mitkä henkilön taustat ovat" ja "voivat muistuttaa myös jostain, mikä liittyy sinuun itseesi". 

– Siitä tässä projektissa on kyseä. Erilaisten näkemysten ja äänten tuomisesta esiin, sellaisten, joita et ehkä ennen ole kuullut. Ja löytää yhteinen alustamme. Kun se tapahtuu, muutos on todella mahdollista, Harry sanaili trailerissa. 

– Tämä on myös aika, jolloin tulee juhlistaa kiltteyttä ja myötätuntoa. Asiaa, jota olemme nähneet niin monissa paikoissa tänä vuonna, Meghan jatkoi. 

Sosiaalisessa mediassa tartuttiin herttuaparin traileriin erittäin nopeasti sekä nostettiin esille sen ristiriidat. Harry ja Meghan perustelivat kuninkaallisesta elämästä vetäytymistään muun muassa sillä, että he halusivat elää yksityisempää elämää. Herttuaparin viimeisimmät työprojektit ovat kuitenkin olleet erityisen julkisia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättivät kuninkaallisen perheen, koska he hakivat normaalia, yksityistä perhe-elämää, jota ihmiset viettävät. He kaipasivat elämän yksinkertaisia ja anonyymeja nautintoja, kuten uuden, voimakkaasti markkinoidun podcastin sekä kansallisen promootiokiertueen julkistamista. 

Lisäksi podcastin julkistamisesta on syntynyt paljon huumoria. Ylellistä ja suojattua elämää elävien Meghanin ja Harryn ei ole koettu olevan kaikista samaistuttavimpia podcast-juontajia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tulossa Harryn ja Meghanin podcastissa: Joten olet valinnut täydellisen linnan, Tosirikos: Andrew-sedän kummallinen tapaus, Käytä miljoona raskauteesi, Kuinka syödä hitaampaa kuin kuningatar, kun olet todella nälkäinen

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ihanaa nähdä Harryn ja Meghanin valitsevan saman polun, kuin niin monet muut kadoksissa olevat milleniaalit, jotka etsivät luovaa tarkoitustaan: jos epäilyttää, aloita podcast. 

Harryn ja Meghanin projekti on herättänyt keskustelua myös Harryn kotimaassa Iso-Britanniassa, jossa tuttuun tapaansa parin äänekäs kritisoija, juontaja Piers Morgan on tarjonnut omaa, kovasanaista analyysiaan trailerista. Toisaalta Twitterissä julkistus on kerännyt osakseen myös ihastelua. 

Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin, että Harry ja Meghan ovat solmineet jopa sadan miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen suoratoistojätti Netflixin kanssa. Kuluvalla viikolla sen sijaan kerrottiin, että Meghan puolestaan on investoinut hiljattain uudenlaisiin, vegaanisiin "superlatteihin". 

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan maaliskuussa 2020 ja muuttivat poikansa Archien kanssa Yhdysvaltoihin. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja