Harkimo protestoi puheaikaansa MTV:n tentissä – sekuntikello paljastaa, kuinka paljon kukin oli äänessä

Näin puheenvuorot ja puheaika jakautuivat MTV:n puheenjohtajatentissä.

Eniten puheaikaa MTV:n puheenjohtajatentissä sai kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, joka puhui 9 minuuttia ja 53 sekuntia yhteensä 10 puheenvuoron aikana, kertoo MTV Uutisten oma lähetyksen aikana tekemä kirjanpito.

Paljon hänen taakseen ei jäänyt 13 puheenvuoroa saanut SDP:n puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marin, joka puhui yhteensä 9 minuuttia ja 46 sekuntia. Puheenvuoroja Marinille kertyi eniten.

Kolmanneksi eniten äänessä oli perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra, joka sai puheaikaa 7 minuuttia ja 18 sekuntia yhteensä 11 puheenvuorolla. Keskustan Annika Saarikko oli neljäs 9 puheenvuorosta koostuneella 7 minuutilla ja 9 sekuntilla.

Puheenjohtaja

Puoliväli

Lopuksi

Puheenvuoroja

Orpo

6min 28s

9min 53s

10

Marin

6min 48s

9min 46s

13

Purra

4min 54s

7min 18s

11

Saarikko

3min 48s

7min 9s

9

Andersson

3min 5s

6min 57s

7

Essayah

2min 55s

6min 23s

7

Ohisalo

3min 32s

5min 41s

7

Henriksson

2min 27s

5min 3s

6

Harkimo

1min 47s

1min 47s

3

Vähinten puheenvuoroja piti Harry "Hjallis" Harkimo, joka piti 3 puheenvuoroa ja sai 1 minuutin ja 47 sekuntia puheaikaa. Luku ei kuitenkaan ole yhteismitallinen muiden puheenjohtajien kanssa, koska Harkimo poistui studiosta ohjelman puolivälin paikkeilla.

– Sain kaksi puheenvuoroa puolentoista tunnin aikana. Ei siellä ole minun mielestäni mitään järkeä istua, Harkimo kommentoi poistumistaan.

Vertailun vuoksi toisiksi vähiten puheaikaa saanut RKP:n Anna-Maja Henrikssonin puheaika puolenvälin mainoskatkon aikaan oli 2 minuuttia 27 sekuntia.

– Tenttiä oli tässä kohtaa lähes tunti jäljellä ja siinä kohtaa hän oli saanut yhtä monta puheenvuoroa kuin esimerkiksi Anna-Maja Henriksson ja Li Andersson, astaava päätoimittaja Tomi Einonen sanoi tuoreeltaan Harkimon poistumisen jälkeen.

 – Ajallisesti Harkimon saama puheaika oli siinä kohtaa tentin pienin, kuitenkin vain 30 sekuntia vähemmän kuin Henrikssonilla. Harkimon poistuessa hän oli juuri saamassa puheenvuoroa. Harmillista kaiken kaikkiaan, Einonen kertoi.

Hjallis Harkimo poistui kesken tentin – Petteri Orpo kuittasi 0:22
Hjallis Harkimo poistui kesken tentin – Petteri Orpo kuittasi.

Lue myös:

    Uusimmat